Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

«Δίχως λόγο και αιτία όλο αυτό από την Ερασιτεχνική»

Σε νέο tweet προχώρησε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ σχολιάζοντας την προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια το πρωί την Πέμπτης (15/10) για την Εθνική Ελλάδας.

Το tweet της Ερασιτεχνικής:

Στην καφενειακού επιπέδου ανάλυση ξεχάστηκαν καλές επιλογές όπως ο Ελ Αραμπί για σέντερ φορ, ο Καμαρά στα χαφ και ο Σα στο τέρμα. Τι σημασία έχει που δεν είναι Έλληνες, παίζουν στον #OlympiacosFC

Προσπαθώντας όμως να δούμε την ΑΕΛ με την ματιά που εμείς επιθυμούμε, δεν πρέπει να μείνει ασχολίαστη η κινητικότητα που υπάρχει στο Twitter τις τελευταίες μέρες από την πλευρά της Ερασιτεχνικής ομάδας που ουσιαστικά έχει «σπάσει» την σιωπή που την διέκρινε όλα τα προηγούμενα χρόνια και δεν αφήνει τίποτα δίχως σχολιασμό.

Όχι, αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό αλλά το θέμα είναι να μην χαθεί ο έλεγχος, ένας έλεγχος που έχει χαθεί προ πολλού από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛ με απανωτές ανακοινώσεις και που κρινόταν για αυτό όχι με τον καλύτερο τρόπο.

Τον συνήγορο του διαβόλου δεν πρόκειται να κάνουμε αλλά επειδή οφείλουμε να διατυπώνουμε την άποψη μας γιατί το blog μας πέρα από ειδησεογραφικό μεταφέρει και απόψεις, επιθυμούμε απλά να το χαρακτηρίσουμε «δίχως λόγο και αιτία» το παραπάνω Tweet. 

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ εξέφρασε την επιθυμία του στην Εθνική Ελλάδας να παίζει ο Μπουχαλάκης και ο Φορτούνης, επιθυμία που ίσως βρίσκει αρκετούς σύμφωνους. Για ποιον λόγο να μπαίνει η Ερασιτεχνική ΑΕΛ στην διαδικασία ακόμα και αυτό να το σχολιάζει με δόλο; Όποιος επιθυμεί να δει τον Φορτούνη στην ενδεκάδα της εθνικής δείχνει ταυτόχρονα και συμπάθεια στον Ολυμπιακό;

Οποιοσδήποτε μπορεί να πιστεύει ότι θέλει για το τι κρύβεται πίσω από αυτήν την προσωπική δήλωση ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με απόλυτη σιγουριά ότι έγινε για να ευλογήσει τα γένια των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Αυτό, για να μην χαθεί ο έλεγχος και από την Ερασιτεχνική. Υπάρχουν πολλές αρμοδιότητες που πρέπει να φέρουν σε πέρας οι άνθρωποι του Δ.Σ και όχι μόνο, που το να σχολιάζουν κάθε ανακοίνωση και προσωπική δήλωση είναι αναίτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου