Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Πασχίζει να βρει ρυθμό...

Το πρωτάθλημα της Super League 1 έχει ξεκινήσει και βρισκόμαστε στα μέσα της 6ης στροφής.

Η ΑΕΛ ωστόσο έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές αντί για έξι και αυτό γιατί υπήρξαν δυο αναβολές, αυτή της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτή της 6ης κόντρα στον Άρη λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ακόμα και σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια πάντως είχαμε διακοπή λόγω Nations League.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε κανονικά το πρωτάθλημα στις 11/09 στην Τούμπα και στην συνέχεια έπρεπε να περιμένει δυο εβδομάδες για να φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στο Αλκαζάρ και αυτό γιατί μεσολαβούσε το αναβληθέν παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.
 
Μετά τον Παναθηναϊκό έδωσε στο καπάκι την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης πριν διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής.

Δυο εβδομάδες αργότερα λοιπόν υποδέχτηκε τον Αστέρα Τρίπολης στη Λάρισα, για να έρθει τώρα η αναβολή της αναμέτρησης με τον Άρη που ήταν προγραμματισμένη για αυτό το Σάββατο (24/10) λόγω 11 κρουσμάτων κορωνοϊού στους φιλοξενούμενους.

Όπως καταλαβαίνετε, η ΑΕΛ πασχίζει να βρει έναν αγωνιστικό ρυθμό στο πρωτάθλημα και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με την Λαμία με μόλις έναν βαθμό, έχοντας βέβαια δυο παιχνίδια λιγότερα από τις ομάδες που δεν έχουν χάσει ματς (σ.σ Βόλο, ΌΦΗ, Ατρόμητο και Παναιτωλικό).

Τώρα αυτό μπορεί να λειτουργήσει και υπέρ της ομάδας αν εκμεταλλευτεί αυτήν την αγωνιστική απραξία ο Μιχάλης Γρηγορίου και δουλέψει με την ομάδα ούτως ώστε να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου