Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Υπάρχει πρόβλημα στην ΑΕΛ, δεν κέρδισε ούτε τώρα!

Η ΑΕΛ ηττήθηκε για τρίτη φορά φέτος σε τέσσερα παιχνίδια και δείχνει στην κυριολεξία ανίκανη να κερδίσει.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο και η νίκη του Αστέρα Τρίπολης με 1-3 έρχεται δίκαια στο στάδιο Αλκαζάρ, στο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ συνεχίζει το αρνητικό σερί καθώς έχει να πανηγυρίσει νίκη από τις 22 Ιουνίου και το 3-1 με τον ΝΠΣ Βόλο για τα play out της περσινής σεζόν.

Παρέα με την νίκη δύσκολα έρχεται και το γκολ. Το τέρμα που πέτυχε ο Μούζεκ και μείωσε προσωρινά σε 1-2 στο 89' ήταν το δεύτερο στα τελευταία 8 παιχνίδια της ομάδας (4 για φέτος και άλλα 4 για τα play out).

Όσον αφορά το παιχνίδι ο Αστέρας παρουσιάστηκε καλύτερος κυρίως στο πρώτο μέρος, είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μπαράλες στο 42'.

Η ΑΕΛ στο πρώτο 45λεπτο είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με Πινακά και Τόρζε ωστόσο θα ήταν άδικο προς τον αντίπαλο να πούμε ότι οι «βυσσινί» άξιζαν να πάνε στα αποδυτήρια με υπέρ τους σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ κράτησε περισσότερο μπάλα, για ακόμα μια φορά όμως φάνηκε το πρόβλημα στην δημιουργία. Με πολύ μεγάλη δυσκολία η ΑΕΛ απειλούσε τα καρέ του Παπαδόπουλου. Σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος ήταν ένα σουτ του Τόρζε που δεν ανησύχησε τον Έλληνα γκολκίπερ και η κεφαλιά του Ηλιάδη που ο Παπαδόπουλος έδιωξε με εκπληκτική απόκρουση. 

Το 0-2 ο Αστέρας Τρίπολης το έκανε με τον συνήθη ύποπτο και πάλι, τον Χερόνιμο Μπαράλες στο 75' που πλάσαρε με δύναμη τον Γκέργκελι από κοντινή απόσταση.

Η ΑΕΛ μείωσε προσωρινά με τον Μούζεκ στο 89' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γλυνού και κεφάλια του Κροάτη, ενώ ο Αστέρας με τον Λουίς Φερνάντες στο 92' κλείδωσε το εκτός έδρας τρίποντο για τους Αρκάδες σε ένα σημείο όπου η ΑΕΛ είχε ανέβει για την ισοφάριση.

Η ήττα αυτή κρατά την Θεσσαλική ομάδα στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό και σε περίπτωση που η Λαμία αύριο επικρατήσει του Παναιτωλικού θα βρεθεί μόνη ουραγός.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος (71΄Γρηγορόπουλος), Ηλιάδης, Μούζεκ, Φιλίπ, Σπαρβ, Σεσέροβιτς (71΄Νικολιάς), Μιλοσάβλιεβιτς (85΄Γλυνός), Τόρζε (55΄Τρούγιτς), Πινακάς, Πλατέλλας (85΄Ζαχαράκης).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Τασούλης, Μουνάφο (72΄Ιγκλέσιας), Βαλιέντε, Κρέσπι (88΄Μπόρχα Φερνάντεθ), Σίτο (61΄Τιλίκα), Ριέρα (61΄Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες (89΄Ορόσκο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου