Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Μήνυμα συσπείρωσης στην Γ.Σ της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ

Αποδεχόμενη με ικανοποίηση την πρόσκληση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, η ΠΑΕ παρέστη στην χθεσινή γενική συνέλευση του σωματείου, εκπροσωπούμενη από τον αντιπρόεδρό της κ. Γιάννη Νταβέλη, δεδομένης της απουσίας από προχθές στην Αθήνα – για επιχειρηματικούς λόγους – του προέδρου, Αχιλλέα Νταβέλη.

Το σημαντικό μήνυμα που προκύπτει από το γεγονός, είναι η διάθεση και των δύο πλευρών να περάσουν σε νέα εποχή την σχέση μεταξύ Ερασιτεχνικής και ΠΑΕ, επωφελή για την ομάδα, δεδομένων και των διαδικασιών που πρόκειται να ακολουθήσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα, με κυρίαρχη την γενική συνέλευση κατά την οποία θα προσδιοριστεί και το νέο Δ.Σ. της εταιρείας.

Οι παράγοντες του σωματείου ευχαρίστησαν την ΠΑΕ για την ανταπόκριση και ο κ.Νταβέλης ανταπέδωσε τις ευχαριστίες, παραπέμπτοντας στην εκδήλωση-παρουσίαση της ερχόμενης Τρίτης στο Divani, προκειμένου να γνωστοποιηθούν περισσότερα σχετικά με τα λειτουργικά πλάνα της νέας διοίκησης.

«Είναι αδιανόητο – τόνισε μεταξύ άλλων – να μαστίζει η διχόνοια έναν σύλλογο που έχει να δώσει πολλά στον τόπο του», χρησιμοποιώντας διεθνή παραδείγματα σαν το Αϊντχόβεν, το Μενχενγκλάντμπαχ και το Βιγιαρεάλ, ενώ υπογράμμισε την πρόθεση για συνεργασία προς όφελος όλων των τμημάτων, καθώς – όπως είπε καταχειροκροτούμενος – ΠΑΕ και σωματείο είναι μέρος του όλου που λέγεται ΑΕΛ.

Να θυμίσουμε ότι ανάλογα μηνύματα συσπείρωσης ενόψει της έναρξης της νέας περιόδου έχουν ήδη σταλεί μέσω social media από ομάδες οπαδών που προετοιμάζουν συγκέντρωση στις 6 μ.μ. της Πέμπτης 28/7 στο «Δικαστικό», προκειμένου να προχωρήσουν με πορεία προς το Αλκαζάρ για την πρώτη προπόνηση της σεζόν.

Formedia.gr - Χρήστος Τσούμαρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου