Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Ολοκληρώθηκε το τεχνικό τιμ της ΑΕΛ!

Το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΑΕΛ υπό την ηγεσία του Αχιλλέα Νταβέλη σχεδόν ολοκλήρωσε το τεχνικό τιμ της ομάδας (λείπει μόνο ο γυμναστής), αφού μετά τους τεχνικούς διευθυντές Τάσο Βενέτη-Στάθη Ταυλαρίδη, προπονητής θα είναι ο Παναγιώτης Γκουτσίδης με συνεργάτη τον Αλέξανδρο Βεργώνη και προπονητή τερματοφυλάκων τον Λουίτζι Τζενάμο.

Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος είχε συνάντηση τόσο με το τεχνικό τιμ όσο και με τους αρχηγούς της ομάδας, κάνοντας τις πρώτες γνωριμίες με τους ανθρώπους που θα συνεργαστεί στο ξεκίνημα της πορείας του στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο ίδιος στην πρώτη του ουσιαστικά επίσημη εμφάνιση διαβεβαίωσε για τις πληρωμές οφειλομένων που θα γίνουν στους παίκτες, αλλά και τον τρόπο των πληρωμών στη συνέχεια. Άρχισαν συζητήσεις για την προετοιμασία, ενώ υπογραφές λογικά θα πέσουν μετά την έγκριση της αγοραπωλησίας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αυτό θα συμβεί λογικά στη συνεδρίαση της ερχόμενης Τρίτης, αφού υπάρχει σχεδιασμός την ερχόμενη εβδομάδα να γίνει παρουσίαση του νέου τεχνικού τιμ της ομάδας και να αναλυθούν τα σχέδια της νέας διοίκησης.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου, με το Καρπενήσι να αποτελεί λογικά μια λύση, με δεδομένο τον προγραμματισμό από τον προηγούμενο μεγαλομέτοχο, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και άλλη λύση πάλι στην Ελλάδα.

Σχετικά με τις μεταγραφές σίγουρα υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν από τη ρύθμιση των οφειλών σε ξένους παίκτες που έχουν δώσει απαγορευτικό μεταγραφών στη λαρισινή ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου