Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

ΑΕΛ: Θέμα προπονητή, μεταγραφικού σχεδιασμού και προγραμματισμού επί τάπητος στην εποχή Νταβέλη!

Την προσεχή Τετάρτη (06/07) στη Λάρισα αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από τον Αλέξη Κούγια στον Αχιλλέα Νταβέλη όπως ανακοίνωσαν την Παρασκευή και οι δύο πλευρές μετά από συνάντηση των δύο ανδρών στην Αθήνα.

Ύστερα, όλα περνούν στα χέρια του Αχιλλέα Νταβέλη και φυσικά οι αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Μεταγραφικός σχεδιασμός, προγραμματισμός προετοιμασίας και φυσικά τεχνικό επιτελείο.

Αυτή την στιγμή προπονητής της ομάδας παραμένει ο Σωτήρης Αντωνίου που είχε επιλεγεί από τον Αλέξη Κούγια ωστόσο αναμένεται συνάντηση με τον νυν ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Αχιλλέα Νταβέλη.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και ούτε τρομακτικές ανακατατάξεις στο ρόστερ.

Θυμίζουμε πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας είχε επιλεγεί επίσης από τον Αλέξη Κούγια πως θα είναι το Καρπενήσι (και σε αυτό περιμένουμε να δούμε εάν θα έχουμε κάποια αλλαγή) ενώ όπως ξεκαθάρισε στην συνέντευξη τύπου την περασμένη Τρίτη ο Αχιλλέας Νταβέλης, έδρα της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν 2022-23 θα είναι το Στάδιο Αλκαζάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου