Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Γκουτσίδης: "Δουλεύουμε για να διεκδικήσουμε την άνοδο"

Μαρτύριο χαρακτήρισε τον αγώνα ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, που είδε την ΑΕΛ να διατηρεί το προβάδισμά που είχε από το Πανθεσσαλικό στάδιο και πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στη Νίκη Βόλου με 1-2 στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης.

Αναλυτικά ανέφερε: «Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι ανάλογο, καθώς η απόφαση θα μπορούσε να βγει πιο νωρίς και να υπάρχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, κάτι που φάνηκε στο σημερινό παιχνίδι. Υπήρξε διάθεση από τους παίκτες, αλλά από την άλλη σκεφτόντουσαν και οι δύο ομάδες να ολοκληρωθεί αυτό το μαρτύριο για να ξεκουραστούν.

Τελειώσαμε με ακόμα μία νίκη και κερδίσαμε τη δεύτερη θέση που ήταν και ο δεύτερος στόχος για εμάς. Από εδώ και πέρα κοιτάμε το αύριο, να δουλέψουμε καλύτερα και περισσότερο έτσι ώστε η ομάδα να φτάσει εκεί που πρέπει και να διεκδικήσει η ΑΕΛ την άνοδο την επόμενη χρονιά».

Ικανοποιημένος όμως εμφανίστηκε και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, που αναφέρθηκε στην νοοτροπία των παικτών του, αλλά και το κλίμα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της Νίκης. «Όπως είχαμε πει πριν τον αγώνα ήταν ένα ματς ειδικών συνθηκών, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ήμασταν υποχρεωμένοι να ρισκάρουμε σε ένα παιχνίδι που παίξαμε καθαρό αγώνα 36 λεπτά καθώς υπήρξε και cooling break. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν, πιέσαμε την ΑΕΛ και αυτό που κρατάω σήμερα είναι η νοοτροπία ανεξαρτήτως αντιπάλου και απουσιών.

Εμείς προσπαθούμε να νικήσουμε και να επιβληθούμε, όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα. Είχαμε ένα μεγάλο διάστημα που δημιουργήσαμε σερί νικών με καλό ποδόσφαιρο. Το σημαντικότερο και πάλι είναι να έχουν μπει οι βάσεις για την επόμενη σεζόν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο για την παρουσία τους σήμερα που δημιούργησαν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και μας δίνει κίνητρο για να τους ικανοποιήσουμε την επόμενη σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου