Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

ΑΕΛ: Οι θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση και η απάντηση Γκοτζαμανίδη

Η ΑΕΛ κινείται δραστήρια, αλλά χωρίς τυμπανοκρουσίες στον χώρο των μεταγραφών και ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης ζήτησε να αποκτηθούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά σε τρεις θέσεις και αυτές είναι στο φορ κρούσης (ειδικά αν δεν μείνει ο Τσιριγώτης), σε πλάγιο επιθετικό και σε επιτελικό μέσο.

Μέχρι τώρα έχουν εντοπιστεί στόχοι, γίνονται επαφές, αλλά δεν έχει προχωρήσει η λαρισινή ομάδα σε κάποια μεταγραφή. Πάντως ο Γκουτσίδης ανέφερε για ποδοσφαιριστή τύπου Άλεξιτς και Τόμας. Από κει και πέρα η ΑΕΛ φαίνεται ότι πιθανόν να κινηθεί στην απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ίσως ενός δεξιού μπακ. Ως στόχος ακούγεται ο Κωνσταντίνος Μπαλαμώτης του Ηρακλή Λάρισας που έκανε φέτος πολύ καλό πρωτάθλημα με τη λαρισινή ομάδα.

Στο μεταξύ, άγνωστο είναι αν θα υπάρξει προσθήκη κάποιων παικτών από τις ομάδες νέων, ενώ άγνωστη παραμένει, η φετινή διάρθρωση. Η ουσία είναι ότι αυτήν τη στιγμή υπάρχει πολυεπίπεδη κινητικότητα και αναμένονται ανακοινώσεις μετά τις 10 Ιουλίου.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗ

Χθες αναμενόταν η απάντηση του Νίκου Γκοτζαμανίδη στους ιθύνοντες της ΑΕΛ για τη συμφωνία της παραμονής του στην ομάδα ή όχι. Η λαρισινή ομάδα εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει ο παίκτης που εξετάζει το ενδιαφέρον άλλου συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου