Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Κοινή ανακοίνωση των οπαδών της ΑΕΛ: "Δεν πρόκειται να κάνουμε καμία υποχώρηση..."

Με μεγάλη μας έκπληξη παρακολουθούμε σήμερα ένα εκ των μεγαλύτερων παιχνιδιών που έχουν παιχτεί στην πλάτη του ΛΑΟΥ της ΑΕΛ. Στα πλαίσια των επερχόμενων δημοτικών εκλογών οι πολιτικές παρατάξεις της πόλης μας αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το ΣΠΙΤΙ της ΑΕΛ ως ένα προεκλογικό παιχνίδι, τον χώρο που παραχωρήθηκε με στόχο να μεγαλουργήσει ξανά ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της ελληνικής περιφέρειας, το κόσμημα της Λάρισας που χτίστηκε με τις υπογραφές και τον αγώνα του κόσμου της ΑΕΛ.

Η έκταση που βρίσκεται σήμερα το ΣΠΙΤΙ μας παραχωρήθηκε από τον Δήμο Λαρισαίων με στόχο να δημιουργηθεί ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας και της δυναμικής της ΑΕΛ. Η υπομονή που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια ήταν κάτι παραπάνω από αρκετή και πλέον απαιτούμε την επιστροφή στον χώρο μας με κάθε κόστος. Δεν πρόκειται να κάνουμε καμία υποχώρηση και όποιος σταθεί εμπόδιο στην επιστροφή της Βασίλισσας στο παλάτι της θα φροντίσουμε να στιγματιστεί για πάντα και ίσως να αναγκαστεί και να φύγει από το σπίτι του όπως φύγαμε εμείς για τόσα χρόνια από το δικό μας.

Απαιτούμε να υπάρξει η πλήρης συνεργασία μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων προκειμένου να γυρίσουμε εκεί που πρέπει ώστε η ΑΕΛ να βρεθεί ξανά στο κορυφαίο επίπεδο. Απαιτούμε άμεση λύση στο γηπεδικό ζήτημα με διαφάνεια και μόνο στόχο να αγωνιζόμαστε εκεί για πάντα, όπως πιστεύαμε όταν μπήκαν τα θεμέλια σε αυτόν τον χώρο.

Μην τολμήσετε να παίξετε με την ΑΕΛ κάποιο προεκλογικό παιχνίδι γιατί θα υπογράψετε το τέλος σας.

MONSTERS 1982

ΘΥΡΑ 1

ATHENS CLUB 1998

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου