Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: "Η ΑΕΛ είναι πάνω από μικροπολιτικές"

Η Α.Ε.Λ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ARENA!

Το Σωματείο της Α.Ε.Λ. ως άμεσα εμπλεκόμενος θεσμικός φορέας στην υπόθεση του AEL FC ARENA παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις και το Δ.Σ. επιθυμεί να στείλει το εξής μήνυμα σε όλες τις κατευθύνσεις:

Το AEL FC Arena είναι το γήπεδο που χτίστηκε σε έκταση των Λαρισαίων, μετά από αγώνα της συντριπτικής πλειοψηφίας του φίλαθλου κόσμου της ομάδας. Κατασκευάστηκε για να στεγάσει την ΟΜΑΔΑ της ΑΕΛ, την ιστορία, τα όνειρα και το μέλλον της ομάδας μας.

Σήμερα είναι μια χρυσή ευκαιρία για την Ομάδα, την ΠΑΕ, τον Δήμο και τους υπόλοιπους φορείς, να επιστρέψει εκεί που ανήκει.
Στην Α.Ε.Λ.!
Το πλάνο υπάρχει, είναι βιώσιμο και οφείλουν άπαντες να συμβαδίσουν γοργά με αυτό!

Παρακολουθώντας την αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εφιστούμε την προσοχή όλων στο ευαίσθητο αυτό για εμάς θέμα. Ιδιαίτερα σε όσους επιχειρούν ή έστω σκέφτονται να επιχειρήσουν να το κάνουν θέμα μικροπολιτικής εκμετάλλευσης. Το Γήπεδο της Α.Ε.Λ. είναι πάνω από μικροσυμφέροντα, πάνω από πρόσκαιρες σκοπιμότητες. Γραφειοκρατικές δικαιολογίες, προφάσεις και παλινωδίες δεν θα γίνουν επιτρεπτές. 

Ο κόσμος και η ομάδα έχουν περάσει πολλά. Το Arena πρέπει να αποκτήσει ζωή και αυτό θα γίνει με την ΑΕΛ παρούσα σε αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου