Κυριακή 27 Αυγούστου 2023

ΑΕΛ: Επιστρέφει στην Λάρισα με ισοπαλία

Με ισοπαλία θα επιστρέψει η ΑΕΛ από το Καρπενήσι, καθώς στο τελευταίο φιλικό της στο βουνό είδε την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται χωρίς νικητή κόντρα στα Χανιά με σκορ 1-1, στο πλαίσιο προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους τελική στο παιχνίδι στο 24ο λεπτό. Ο Κοσσονού βρήκε τον Μαυριά έξω από την περιοχή κι ο τελευταίος με με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καλογεράκη για το 1-0.

Στο 28′ τα Χανιά είδαν το σουτ του Τσέλιου έξω από την περιοχή να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σουλούκου, ενώ η ισοφάριση ήρθε λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Οι Κρητικοί κέρδισαν πέναλτι στο 45′ με τον Μανάλη να νικιέται από τα έντεκα μέτρα, αλλά ο ίδιος παίκτης στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα με σουτ από κοντά στα δίχτυα για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Χανιών είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν απειλείσαι με μεγάλες ευκαιρίες την εστία του Σουλούκου αρχικά και στη συνέχεια του Αντωνόπουλου, με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στον πάγκο της ΑΕΛ.

Πάντως, ο τεχνικός των «βυσσινί» έβαλε χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει και των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας και θα κληθεί στο διάστημα που απομένει να διορθώσει ότι δεν λειτούργησε σωστά στο τελευταίο φιλικό και στα επόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Τέλος θυμίζουμε ότι η αποστολή της ΑΕΛ θα επιστρέψει τη Δευτέρα (28/08) στη Λάρισα για να συνεχίσει την προετοιμασία της, στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος (74′ Αντωνόπουλος), Παρασκευάς (30′ Καλουτσικίδης, 60′ Θ. Παπαγεωργίου) , Μαϊδανός (46′ Παπαδόπουλος, 80′ Ζησούλης), Ηλιάδης (46′ Γιανναράκης), Στάμου (46′ Μαξιμένκο), Κ. Παπαγεωργίου (46′ Θωμαΐδης), Πλέγας (46′ Πατράλης), Οτορμίν (46′ Αντράντα, 88′ Νινίκας), Μαυριάς (46′ Πεντρόσο), Κοσσονού (46′ Νίνο, 70′ Μιλτιάδης), Ογκμπόε (46′ Σάρατε, 88′ Ρούσης).

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης (46′ Κυρίτσης), Παναγιώτου (46′ Σερβιλάκης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος (60′ Σέχου)), Κατσούρι (46′ Νίκολιτς), Μπουρσέλης (46′ Τσορνομάζ), Τσέλιος (60′ Έντγκαρ), Λεμονής, Κόλα (46′ Μιούλερ), Μανουσάκης (74′ Βουό), Μάναλης (60′ Δερμιτζάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου