Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Παρουσιάστηκαν από την ΠΑΕ ΑΕΛ οι τρεις Αργεντίνοι (vid)

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, στο Επιμελητήριο της Λάρισας, όπου και παρουσιάστηκε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «βυσσινί», Τομπίας Ζοέλ Σάρατε. Παράλληλα, ειδήσεις δόθηκαν και για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, αλλά και τον προγραμματισμό με τα φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τους ποδοσφαιριστές υποδέχθηκε ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ιωάννης Νταβέλης, που αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την απόφαση της επιστροφής της ομάδας στο AEL FC ARENA. «Είναι επίτευγμα που θα μετουσιωθεί με τις ευεργετικές του παρενέργειες στις επόμενες γενιές», σημείωσε.

Μαζί τους ήταν και ο Γενικός Αρχηγός των «βυσσινί», Θωμάς Κυπαρίσσης και ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γκουτσίδης.

«Χαίρομαι που δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στην ΑΕΛ»

Ο Σάρατε, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΛ σημείωσε ότι, «είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ΑΕΛ. Έμαθα για την ιστορία της ομάδας και χαίρομαι που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ. Θα προσπαθήσω για μένα, για τους συμπαίκτες και την ομάδα, έτσι ώστε στο τέλος της χρονιάς να έρθει η άνοδος».


«Ήταν και δική μου επιθυμία να επιστρέψω»

Λίγο νωρίτερα, ο Λούκα Αντράντα, που επέστρεψε ως δανεικός από την Ρασίνγκ, ανέφερε ότι, «είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στη Λάρισα και μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ για δεύτερη φορά στην ομάδα. Ήταν και δική μου επιθυμία να επιστρέψω. Ανυπομονώ να επιστρέψω στις προπονήσεις και να αρχίσει το πρωτάθλημα, έχοντας σαν μοναδικό στόχο την άνοδο».


Μεταγραφές, προγραμματισμός και έναρξη

Η ΑΕΛ θα συνεχίσει την μεταγραφική της ενίσχυση, με τον Θωμά Κυπαρίσση να αναφέρει πως συνεχίζονται οι συζητήσεις με παίκτες, ενώ η ομάδα θέλει να φέρει ακόμα δύο παίκτες με στόχο να είναι έτοιμη έως τις 20 Αυγούστου. Οι θέσεις όπου η ομάδα κινείται, είναι αυτές του επιθετικού κι ενός μέσου.

Σε ερώτηση σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΛ, τόνισε πως οι διαβεβαιώσεις είναι για 24 Σεπτεμβρίου και έτσι «κινείται» και ο προγραμματισμός των «βυσσινί».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Γκουτσίδης αναφέρθηκε στην αβεβαιότητα που υπάρχει κάθε χρονιά. «Έχουμε τις διαβεβαιώσεις ότι δεν αλλάζει η ημερομηνία, αλλά βρισκόμαστε στην Ελλάδα», ενώ σχετικά με τα φιλικά οι ΑΕΛ έχει προγραμματίσει αναμετρήσεις έως και τις 9 Σεπτεμβρίου.


Τα φιλικά:

13 Αυγούστου – ΑΕ Κιλελέρ (Αλκαζάρ)
22 Αυγούστου – ΠΑΟ Β’ (Καρπενήσι)
25 ή 26 Αυγούστου – Χανιά (Καρπενήσι)
9 Σεπτεμβρίου – Λαμία

Τέλος, πριν τη έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε στα επεισόδια, στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από επίθεση οπαδών της Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέβαλε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και προγραμμάτων ανάπτυξης, Δήμητρα Βασιλάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου