Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Tobías Joel Zárate ο εκλεκτός για την γραμμή κρούσης!

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή είναι έτοιμη να ανακοινώσει η ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού βρίσκεται μία ανάσα από τον Αργεντινό φορ Τομπίας Ζοέλ Σάρατε (Tobías Joel Zárate).

Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο επιθετικό που έρχεται στη χώρα μας, με όνειρα και φιλοδοξίες. Αξίζει να αναφέρουμε πως μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κλασσικός φορ, όσο και ως δεύτερος, με σκοπό να πλαισιώσει τον Μάριο Ογκμπόε στην γραμμή κρούσης της ΑΕΛ. Είναι αριστεροπόδαρος και διακρίνεται για την ευχέρεια στο σκοράρισμα, όσο και για τα καλά χτυπήματα που έχει (φάουλ – κόρνερ).

Είναι γεννηθείς στις 7 Ιουλίου του 2000 με ύψος 1,78 και θα αποκτηθεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ (ως κοινοτικός) με μεταγραφή από την ΑργεντίνικηΒέλεζ Σάρσφιλντ, ομάδα Πριμέρα Ντιβισιόν, που θα κρατήσει ένα ποσοστό του παίκτη, αφού πιστεύει πάρα πολύ στις μεγάλες δυνατότητές του.

Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει σημαντικές παραστάσεις σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο από τις ομάδες που έχει αγωνιστεί. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο πατέρας του ήταν παλιός παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του formedia.gr, o Σάρατε αναμένεται να είναι στη Θεσσαλική πρωτεύουσα τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (11/8) και άμεσα θα ενταχθεί στο ρόστερ της ΑΕΛ!

Η καριέρα του 

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία επτά ετών από τηνΒέλεζ Σάρσφιλντ, ενώ μετά από πετυχημένες χρονιές με πολλά γκολ σε επίπεδο Ακαδημιών, το 2020 προήχθη στην πρώτη ομάδα. Στις 5 Οκτωβρίου του 2020 ανακοινώθηκε από την Πορτογαλική Φαμαλικάο ως δανεικός. Το 2021 μετακόμισε και πάλι με τη μορφή δανεισμού στην χώρα του και την Ντεπορτίβο Μορόν όπου είχε 32 συμμετοχές και 9 γκολ.

Το 2022 ξεκίνησε στην Κοκίμπο Ουνίδο, ομάδα της Χιλής και επέστρεψε ξανά στην Ντεπορτίβο Μορόν, όπου σημείωσε 14 συμμετοχές και ένα γκολ.

Τέλος το 2023 μετακόμισε στην Άρσεναλ ντε Σαραντί, όπου και παρέμεινε μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο, για να συνεχίσει στην ομάδα του την Βέλεζ Σάρσφιλντ με χρόνο συμμετοχής μέχρι πριν λίγες εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου