Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΑΕΛ - Λαμία (7η αγωνιστική, 20:30)

Την Λαμία θα φιλοξενήσει η ΑΕΛ στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League σε ένα παιχνίδι με την σκιά του φόβου θα έλεγε κάνεις καθώς μιάμιση ώρα νωρίτερα έχει προγραμματιστεί συλλαλητήριο από οπαδούς της ΑΕΛ οι οποίοι αργότερα θα κατευθυνθούν στο AEL FC ARENA. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΛ επιβάλλεται να πάρει το τρίποντο διότι αν αναλογιστούμε την ποιότητα όλων των ρόστερ και με την μέχρι τώρα πορεία όλων των ομάδων το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Λαμία θα πρέπει να θεωρηθεί ένα από τα πιο "βατά" της χρονιάς.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παϊτέρης, Μπέρτος, Μόρας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ, Λεοζίνιο, Πίτι, Ντέλετιτς, Νούνιτς, Σαχίτι, Κούνιτς, Ακόστα, Μπαργκάν και Νούσιος.

Η αποστολή της Λαμίας:
Σαράνοφ, Μελίσσας Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Οσμάν, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο, Μαστούρ, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Τσούκαλος

Προϊστορία:
Δώδεκα φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν ΑΕΛ και Λαμία. Οι «βυσσινί» έχουν επικρατήσει σε οκτώ αναμετρήσεις, έχουν χάσει μία φορά, ενώ τρία παιχνίδια έχουν έρθει ισόπαλα.

Διαιτητές:
Ο 38χρονος διεθνής ρέφερι, Γιώργος Κομίνης κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία.


Βοηθοί του ο Αντώνης Σινιοράκης από τα Χανιά και ο Σταύρος Σίπκας από τον σύνδεσμο Σάμου. Τέταρτος θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την Ένωση Μακεδονίας.

Ο αγώνας έχει οριστεί για τις 20:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου