Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Ζήτησε την πώληση των μετοχών η Ερασιτεχνική ΑΕΛ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (04/10) η προγραμματισθείσα συνέντευξη - παρουσίαση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ όπου μετά την αναφορά στα τμήματα της, για την νέα αγωνιστική σεζόν, εισήλθαν στα της ΠΑΕ ΑΕΛ

Αναλύθηκε από τον Νομικό και μέλος της Ερασιτεχνικής κ. Τάσο Γιολδάση το γεγονός ότι ο τωρινός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, κ. Κούγιας δεν μπορεί να είναι μεγαλομέτοχος εταιρείας και ούτε κάν να έχει στην κατοχή του, μετοχές μιας και είναι υπόδικος.

Η κουβέντα γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα "άτυπο" λεκτικό "μανιφέστο" για το πως θα υπάρξει τρόπος ώστε να αποχωρίσει ο τωρινός μεγαλομέτοχος από την ομάδα, μιας και είναι ανεπιθύμητος, όπως τόνισαν και το κλίμα δεν μπορεί να αναστραφεί

Φυσικά όταν ο παλαίμαχος κ. Ηλίας Σελιώνης, ρώτησε το πανέλ αποτελούνταν από τους ανθρωπους της Ερασιτεχνικής κ.κ. Νάκα, Γιολδάση, Βαλλιάκο, Σοφό και Τσαγκάλη, για το άν υπάρχει διάδοχη κατάσταση η απάντηση ήταν αρνητική.

Επίσης συζητήθηκε και το θέμα του AEL FC ARENA.

Στις ομιλίες τους τόσο ο Δήμαρχος κ. Καλογιάννης, όσο και η επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ. Καραλαριώτου τόνισαν ότι θα πρέπει να πρυτανεύσει ακόμη και τώρα, η λογική της ενότητας για το καλό της ΑΕΛ αλλά και όλου του φίλαθλου συνόλου της πόλης.

Τον λόγο ζήτησε και πήρε και ο αντιπρόεδρος και διεθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Σωτήρης Μάρκου που αποσαφήνισε καθολικά την στάση και την θέση της ΠΑΕ, ζητώντας από τους επίσημους φορείς να παραβρεθούν και στην γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ στις 20 Οκτωβρίου, όπως έπραξαν και με την εδω παρουσία τους.


Παρόντες ήταν σχεδόν όσοι είχαν κληθεί να παραστούν.

Εκ μέρους της ΠΑΕ, οι κ.κ. Μάρκου, Χριστακόπουλος, Τσιαπάλας και Τάκας, ο Δήμαρχος κ. Καλογιάννης, η κ. Καραλαριώτου, ο κ. Διαμάντος, ο πρόεδρος των Παλαίμαχων κ. Παραφέστας, όπως επίσης οι  παλαίμαχοι κ.κ. Αλεξούλης, Σελιώνης, Τσιτσιλής, ο πρόεδρος του ΕΑΚΛ κ. Κωσταρόπουλος και άλλοι φίλοι των "βυσσινί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου