Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Αρκετά συχνά κουνιέται το διχτάκι

Προβληματισμός θα πρέπει να υπάρχει στην ΠΑΕ ΑΕΛ για το Ισλανδό Διεθνή τερματοφύλακα Έγκμουντουρ Κρίστινσον ο οποίος είναι μαζί με τον Άντονι Φατιόν στην κορυφή του ρόστερ της ΑΕΛ με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής (663') χωρίς να έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι.

Σε οκτώ ματς μέχρι στιγμής μαζί με αυτό του κυπέλλου έχει δεχτεί 12 τέρματα ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του μόλις σε δύο παιχνίδια στα οποία η ΑΕΛ πήρε και την νίκη. Μιλάμε για το παιχνίδι της πρεμιέρας στην Ριζούπολη (0-1) και κόντρα στον Παναιτωλικό (1-0).

Ο απολογισμός δεν είναι καλός για μια ομάδα που έχει στόχο το κάτι παραπάνω και σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει σε αυτό το κομμάτι ο Ισλανδός. Δεν είναι λίγα πάντως τα τέρματα στα οποία φέρουν ευθύνη οι αμυντικοί.

Επίσης ο Κρίστινσον στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας συνέντευξης απο την Super League θα κληθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις των φιλάθλων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να στείλουν τις ερωτήσεις τους μέχρι τις 26 Οκτωβρίου, μέσω της ιστοσελίδας της Super League www.superleaguegreece.net στο e-mail social@superleaguegreece.net.

Θα ακολουθήσει κλήρωση και ο τυχερός θα κερδίσει υπογεγραμμένο αναμνηστικό από τον Έγκμουντουρ Κρίστινσον, προσφορά της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου