Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Επιβάλλεται να κερδίσει!

Τον Λεβαδειακό αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Κυριακή (10/03) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η ΑΕΛ και ο Λεβαδειακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε έναν αγώνα με φόντο την παραμονή στην κατηγορία με την ομάδα της Λιβαδειάς να βρίσκεται σε ακόμα πιο δυσχερή θέση από την ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ αν θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία επιβάλλεται να κερδίσει!

Στην προηγούμενη αγωνιστική (23η) η ΑΕΛ είχε έρθει ισόπαλη 0-0 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη όπως και ο Λεβαδειακός με 1-1 κόντρα στην Λαμία στην έδρα του.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Λιβαδειά ΑΕΛ και Λεβαδειακός μοιράστηκαν βαθμούς (1-1) και εντυπώσεις.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Παϊτέρης, Μόρας, Γρομητσάρης, Γκοΐκοβιτς, Μπράλιτς, Γιακιμόφσκι, Ζίφκοβιτς, Καρανίκας, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Σεσέροβιτς, Νούνιτς, Μπαργκάν, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Ακόστα, Σικάφκα.

Η αποστολή του Λεβαδειακού:
Μπάγιτς, Μπαλαούρου, Τσαμπούρης, Μαρκόβσκι, Άνγκουα, Λιάγκας, Καραχάλιος, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης, Παντελιάδης, Στανόγεβιτς, Νανγκίς, Σαβαντογκό, Αντιλέχου, Μέλεγκ, Κονέ, Ρεκβχιασχβίλι, Ζησόπουλος.

Προϊστορία:
Είκοσι τρεις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις η ΑΕΛ και ο Λεβαδειακός στην πόλη της Λάρισας.

Η προϊστορία ευνοεί την ΑΕΛ στα παιχνίδια με το Λεβαδειακό, όταν είναι γηπεδούχος.

Οι «βυσσινί» μετρούν δεκαέξι νίκες, οι «πράσινοι» μία, ενώ έξι παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Διαιτητής:
Ο Γιώργος Βρέσκας απο την ΕΠΣ Πιερίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Λεβαδειακό για την 24η αγωνιστική της Super League.

Βοηθοί του ορίστηκαν ο Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας) και ο Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών) ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Αθανάσιος Σέζος απο την ΕΠΣ Κιλκίς.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 15:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου