Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Βαθμός "Χ"ρυσάφι στην μάχη της παραμονής

Ισόπαλος χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε ο σημερινός (3/3) αγώνας της ΑΕΛ με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ένας βαθμός-χρυσάφι για την ΑΕΛ στη προσπάθειά της για παραμονή στη κατηγορία με τον οποίο έφτασε τους 23 βαθμούς, ενώ για τον ΟΦΗ η υπόθεση δυσκόλεψε αφάνταστα καθώς έφτασε τους 18 και παραμένει σε πολύ δυσχερή θέση.

Για την ΑΕΛ η ισοπαλία αυτή είναι από αυτές που λέμε μετρούν διπλά καθώς έχει τον ίδιο στόχο με τον ΟΦΗ, ο οποίος πλέον καλείται να κάνει υπερβάσεις αν δεν θέλει να υποβιβαστεί καθώς όσο περνούν οι αγωνιστικές οι ελπίδες μειώνονται.

Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο ΟΦΗ και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0 με τους Κρητικούς πάντως να μπαίνουν πιο δυνατά, αλλά χωρίς ουσιαστική απειλή προς την εστία της ΑΕΛ η οποία αμύνεται πολύ καλά. Πάντως οι «βυσσινί» δεν απείλησαν και εκείνοι από την πλευρά τους, όμως όπως είπαμε δεν δέχτηκαν σοβαρή απειλή από την ομάδα του Βέρα.

Στην επανάληψη οι Ηρακλειώτες μπήκαν με στόχο το γκολ, αλλά πλην της φάσης του 47' με τον Σακόρ, απείλησαν και πάλι στο 88' (!!!) με την τεράστια ευκαιρία του Πέρσον. Η ΑΕΛ κράτησε εύκολα το μηδέν, ενώ στο 90' θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, αλλά το σουτ του Ντέλετιτς πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Σωτηρίου, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης (46' Πέρσον), Μπράουν, Νάστος (76' Ναμπί), Σακόρ, Νέιρα, Βαζ (72' Γιακουμάκης), Κοροβέσης, Σόουζα.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (90+2' Γρομητσάρης), Μόρας, Λεοζίνιο (79' Γιακιμόφσκι), Μπέρτος, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Νούνιτς, Γκοΐκοβιτς (61' Σεσέροβιτς), Φατιόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου