Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Τα φιλικά παιχνίδια της ΑΕΛ!

Ξεκίνησαν από την Δευτέρα (1/7) οι εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις όλων των ποδοσφαιριστών ενώ χθες Παρασκευή (5/7) έφτασε στην Λάρισα ο προπονητή Γκόρνταν Πέτριτς.

Από την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις στα Δένδρα και την Τρίτη ή την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση στο AEL FC ARENA πριν μεταβεί η ομάδα στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εκεί που θα δώσει και κάποια φιλικά παιχνίδια.

Πρώτο φιλικό παιχνίδι θα είναι αυτό κόντρα στον Πανιώνιο στις 19 Ιουλίου και θα ακολουθήσει στις 23 με το ΝΠΣ Βόλος, ενώ στις 27 θα αντιμετωπίσουν οι «βυσσινί» τον Παναιτωλικό.

Στις 28 Ιουλίου η ΑΕΛ θα επιστρέψει στη Λάρισα για να συνεχίσει την προετοιμασία της, ενώ έκλεισε δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια, ένα στη Λαμία με τη φερώνυμη ομάδα στις 4 Αυγούστου και ένα στις 11 Αυγούστου στην Ξάνθη επίσης με τη ομώνυμη ομάδα.

Φιλικό παιχνίδι θα δοθεί και στις 12 Αυγούστου στην Τσαριτσάνη με τον τοπικό Οικονόμο.

Τέλος υπάρχει καταρχήν συμφωνία για δύο φιλικά παιχνίδια με ταν ΠΑΣ Γιάννενα, το πρώτο θα γίνει μέχρι τις 18 Αυγούστου ενώ το δεύτερο στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου