Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Η επίσημη πρώτη της ΑΕΛ! (Pics)

Με όνειρα και φιλοδοξίες πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ στο AEL FC ARENA υπό την παρουσία φιλάθλων που δεν έχασαν την ευκαιρία για να δουν για πρώτη φορά την ΑΕΛ της περιόδου 2019-20 που θα αγωνίζεται στην πρώτη τη τάξει κατηγορία για τέταρτη σερί χρονιά.

Ο τεχνικός Γκόρνταν Πέτριτς και ο βοηθός του Αλεξάντερ Γιόβιτς πήραν γεύση από την έδρα της ομάδας όπως και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας οι Μποριβόγε Ρίστιτς, Αλέξης Μιχαήλ, Νίκολα Στάνκοβιτς, Ευριπίδης Γιάκος, Αμπιόλα Ντάουντα και Μίλος Φιλίποβιτς.

Εκτός ήταν ο Μπρούνο Χαλκιάδακης που επικαλέστηκε τραυματισμό, η ΑΕΛ ενεργοποίησε το δελτίο του στην ΕΠΟ αλλά προς το παρόν ο παίκτης δεν υπολογίζεται αλλά και ο Γκέρτι Χοτζάλι που είναι στρατευμένος.

Παράλληλα, στην προπόνηση συμμετείχαν οι νεαροί Στράτος Μισυρλής, Δημήτρης Μιλτιάδης, Μιχάλης Τσουμάνης, Λευτέρης Μπάμης, Αλέξανδρος Χαλάτσης και Στέφανος Σουλούκος από τα τμήματα υποδομής με τους τελευταίους τρεις να έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο ενώ στην προπόνηση βρέθηκε και ο Αυστραλός Μίτσελ Ουάλεϊ.

Ο Αμπιόλα Ντάουντα που εντάχθηκε πιο πρόσφατα στην ομάδα δεν συμμετείχε στην προπόνηση, ενώ πριν από αυτή πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της προπόνησης, ο Πέτριτς παρέμεινε σιωπηλός παρακολουθώντας τις κινήσεις των παικτών του ενώ πέρα από τις κλασικές ασκήσεις προθέρμανσης ακολούθησε μία άσκησε σε όλο το γήπεδο με τέσσερα τέρματα στις δύο παράλληλες πλάγιες γραμμές όπου οι «κίτρινοι» και οι «βυσσινί» προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν μπάλα και να σκοράρουν.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου