Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Οι δηλώσεις των Μόρα, Ντάουντα και Κρίστινσον

Μετά το τέλος του δεύτερου φιλικού αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο προχώρησαν σε δηλώσεις ο Βαγγέλης Μόρας, ο Αμπιόλα Ντάουντα και ο Ογκμουντούρ Κρίστινσον.


Βαγγέλης Μόρας:

«Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε με δύο διαφορετικά συστήματα, οπότε δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς σε τελείως διαφορετικές συνθήκες. Γι΄αυτό είναι η προετοιμασία. Χρειάζεται υπομονή, δουλειά, διάθεση και στα φιλικά αυτά το μόνο που δεν πρέπει να χαθεί είναι η ταυτότητα της ομάδας. Αυτό που κράτησε τα τελευταία χρόνια και πέρυσι ήταν το να είσαι ομάδα, να είναι συγκεντρωμένη, να τα δίνεις όλα και ο συμπαίκτης να βοηθά τον συμπαίκτη του. Όλα τα άλλα έχουμε χρόνο να τα δουλέψουμε, να τα βελτιώσουμε και να καταλήξουμε στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο προπονητής μας να παίζουμε…».


Αμπιόλα Ντάουντα

«Είναι καλό που έπαιξα και που σκόραρα. Σαν ομάδα βρίσκουμε τον ρυθμό μας και βελτιωνόμαστε. Πιστεύω ότι έχουμε ποιότητα σαν ομάδα. Δουλέψαμε όλοι μαζί σαν ομάδα και νομίζω ότι μπορούμε να φτιάξουμε κάτι πολύ καλό».


Όγκμουντουρ Κρίστινσον:

«Από τα φιλικά παιχνίδια ο κ. Πέτριτς κοιτά να ανεβάσουμε τη φυσική μας κατάσταση και αυτό κάνουμε. Είναι πολύ καλή η προετοιμασία και δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου