Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ (24η αγωνιστική)

Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Σάββατο (15/02) στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ την νίκη για διαφορετικούς λόγους με την ΑΕΛ να αναζητά το τρίποντο στην μάχη που δίνει για την εξάδα ενώ ο ΠΑΟΚ από την άλλη βρίσκεται στο κυνήγι της πρώτης θέσης πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Η ΑΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 0-0 στην Λαμία κόντρα στην τοπική ομάδα ενώ ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 του ΟΦΗ στην Τούμπα. Μεσοβδόμαδα ο δικέφαλος του βορρά είχε αγώνα και για το κύπελλο όπου επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Θεσσαλονίκη η ΑΕΛ ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Νάγκυ, Μόρας, Γκόλιας, Ηλιάδης, Μάρκοβιτς, Λουφάκης, Μούζεκ, Ασούμπρε, Μπάλλας, Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ, Παπάζογλου, Τόρζε, Πινακάς και Βινίσιους.

*Εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή έμειναν οι Νούνιτς και Ζίζιτς λόγω ίωσης, συνεπώς η ΑΕΛ θα κατέβει με 16 ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:
Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Προϊστορία:
Τριάντα δύο φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις η ΑΕΛ και ο ΠΑΟΚ με γηπεδούχο την ομάδα του κάμπου.

Οι "βυσσινί" έχουν 11 νίκες, 11 ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ οι "ασπρόμαυροι" μετράνε 10 νίκες.

Διαιτητής:
Tον διεθνή Σέρβο διαιτητή Σρτζαν Γιοβάνοβιτς, όρισε η ΚΕΔ να "σφυρίξει" στην αναμέτρηση.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ούρος Στοΐκοβιτς, Μίλαν Μιχαΐλοβιτς, 4ος ο Τσαγκαράκης και στο VAR οι Παπαπέτρου, Φωτόπουλος, με παρατηρητή τον Νικολακόπουλο.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου