Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Αυτά και αυτούς βλέπουμε και γελάμε κάθε μέρα"

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αναδημοσιεύει φωτογραφία του κ. Τσαντόπουλου, όπως αυτή δημοσιεύτηκε σε τοπικά sites, από την εκδήλωση του σταθμού Pressing του προχθεσινού Σαββάτου:

"Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις".

Σας παραπέμπουμε στα όσα έλεγαν ο ένας για τον άλλο, όταν ο "τυρέμπορος", όπως έλεγε το πανώ, των αγαπημένων τους οργανωμένων ήταν "καθίκι που έπρεπε να γυρίσει στο χωριό του το Γαρδίκι, γιατί κατέστρεφε την ΑΕΛ".

Για όσους δεν γνωρίζουν τα πρόσωπα, αριστερά όπως βλέπουμε ο σύζυγος της βουλευτού του ΚΙΝΑΛ κας Λιακούλη, δόκιμος δημοσιογράφος εδώ και 6 μήνες, κ. Τσιάτας, ο οποίος πριν 5 χρόνια πρωταγωνιστούσε, ώστε ο κύριος δεξιά στη φωτογραφία γνωστός τυροκόμος Βαγγέλης Πλεξίδας να αφήσει την ΑΕΛ και να γυρίσει στο Γαρδίκι και στο κέντρο ο συντονιστής της όλης τότε εκστρατείας, ώστε να φύγει από την ΑΕΛ ο άνθρωπος που τότε την κατέστρεφε και βεβήλωνε την ιστορία της, Γιώργος Νάκας, μόνιμο στέλεχος των διοικήσεων της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ.

Αυτά και αυτούς βλέπουμε και γελάμε κάθε μέρα και συνεχίζουμε απρόσκοπτα χωρίς καν να τους λαμβάνουμε υπ όψιν για να μεγαλώσουμε την ΑΕΛ μας.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να διδάξουμε σε κάποιους την έννοια των λέξεων "αυτοσεβασμός" και "αυτοκριτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου