Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Θετικό το πρώτο δείγμα από τον Τόρζε!

Πρώτη προπόνηση χθες για τον διεθνή Ρουμάνο επιθετικό Γκάμπριελ Τόρζε με την ομάδα της ΑΕΛ και το δείγμα που είχαμε ήταν απόλυτα θετικό.

Τα στοιχεία του άρεσαν όχι μόνο στον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου αλλά σε όλους τους νέους του συμπαίκτες και αυτό που του λείπει είναι χρόνος προσαρμογής και φυσικής κατάστασης, αφού επτά μήνες δεν αγωνιζόταν σε ομάδα.

«Η επιλογή μου να παίξω στην ΑΕΛ και στο ελληνικό ποδόσφαιρο ελπίζω να με δικαιώσει» ανέφερε ο Τόρζε στην εφημερίδα Ελευθερία. Στο παρελθόν είχε προτάσεις από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά οι συζητήσεις μεταξύ του ποδοσφαιριστή και των ομάδων δεν είχαν αίσιο τέλος.

Ο Γρηγορίου θα συμπεριλάβει τον παίκτη στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία αύριο Σάββατο, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα βρίσκεται στη δεκαοκτάδα ή θα κάνει ντεμπούτο στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 16 Φεβρουαρίου.

Πάντως στις δεδομένες απουσίες που έχει η ομάδα (τιμωρημένοι Μιλοσάβλιεβιτς, Μόρας και τραυματίες Ασούμπρε, Μασούρας) ήρθε πιθανόν μία ακόμα, αυτή του Τζόναθαν Μπούστος που υπέστη τράβηγμα στη χθεσινή προπόνηση και μάλλον δεν θα αγωνισθεί. Πρόβλημα είναι για τον Γρηγορίου ποιος θα παίξει δεξί χαφ στον αγώνα του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου