Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Με πολλές απουσίες έως το φινάλε!

Όπως είναι γνωστό η ΑΕΛ δέχεται πολύ συχνά και αρκετά εύκολα κίτρινες κάρτες που έχουν ως αποτέλεσμα την τιμωρία ορισμένων ποδοσφαιριστών.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωση της είχε διαμαρτυρηθεί για την ευκολία που "βγαίνουν" σε βάρος της οι κίτρινες κάρτες αναφέροντας χαρακτηριστικά πως στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα θα κατέβει σχεδόν "μισή".

Σας παρουσιάζουμε ωστόσο τα παιχνίδια στα οποία δεν θα αγωνιστούν για την ΑΕΛ οι τιμωρημένοι Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Αλέξης Μιχαήλ, Νίκος Καρανίκας, Βαγγέλης Μόρας και Τζόναθαν Μπούστος.

Έπειτα από απόφαση των ανθρώπων της ομάδας ο ποδοσφαιριστής Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς θα εκτίσει την ποινή των τριών αγωνιστικών στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, στο εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ και στο εκτός έδρας με το Βόλο, ο Αλέξης Μιχαήλ στο εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Καρανίκας στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Βαγγέλης Μόρας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία και ο Τζόναθαν Μπούστος στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στις απουσίες να προστεθεί και το όνομα του Γιάννη Μασούρα που τραυματίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ και θα χάσει σίγουρα το ματς απέναντι στην Λαμία.

Τέλος όπως είναι γνωστό οι Αμρ Ουάρντα και Έργκους Κάτσε που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί από τον ΠΑΟΚ δεν θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τον "δικέφαλο του βορρά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου