Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Βόλος - ΑΕΛ (25η αγωνιστική)

Τον Βόλο αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Κυριακή (23/02) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι δύο ομάδες όντας ισόβαθμες με 26 βαθμούς θα παλέψουν για να διεκδικήσουν την νίκη με μοναδικό όφελος την 6η θέση που οδηγεί στα play off. Και η ΑΕΛ και ο Βόλος γνωρίζουν πως πλέον δεν είναι τα φαβορί για την εξάδα ωστόσο θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους μέχρι το τέλος.

Η ΑΕΛ έρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ ενώ ο Βόλος ηττήθηκε και αυτός στην έδρα του με 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ΑΕΛ είχε κερδίσει στην Λάρισα με 2-1 τον ΝΠΣ Βόλο.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Νάγκυ, Ασσούμπρε, Μπούστος, Ηλιάδης, Κάτσε, Καρανίκας, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μόρας, Μπάλλας, Μπέρτος, Μούζεκ, Νούνιτς, Παπάζογλου, Σεσέροβιτς, Τόρζε, Βινίσιους, Ουάρντα και Ζίζιτς.

Η αποστολή του Βόλου:
Γκαραβέλης, Μελίσσας, Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Ζοάο, Μαξ, Τόρες, Δημόπουλος, Τσίκα, Κανταμούρο, Ντεντάκης, Φερράρι, Κάσες, Τσοκάνης, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γέντρισεκ, Τσαούσης, Μήτογλου.

Προϊστορία:
Μόλις μία φορά έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες και αυτή ήταν φέτος για το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20 με την ΑΕΛ να επικρατεί με 2-1 του Βόλου.

Ο ΝΠΣ Βόλος είναι μια νεοσύστατη ομάδα που ιδρύθηκε το 2017 για αυτόν τον λόγο δεν υπάρχει μεγάλη προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Διαιτητής:
Ο 37χρονος ρέφερι Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του θα είναι οι Μεϊντάνας (Αχαΐας), Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος διαιτητής ο Τσέτσιλας (Γρεβενών), στο VAR θα είναι ο Κομίνης (Θεσπρωτίας) και βοηθός του ο Καλαμπόκης (Αιτ/νίας).

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου