Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Στην αγορά για σέντερ φορ η ΑΕΛ!

Κάθε αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα της Super League είναι σε αναστολή και πιθανή ημερομηνία επανεκκίνησης είναι τον Ιούνιο με αγωνιστικές υποχρεώσεις μέσα στο καλοκαίρι, ενώ το φετινό πρωτάθλημα θα τελειώσει αρχές Αυγούστου και το επόμενο θα ξεκινήσει τέλη Αυγούστου.

Προετοιμασία δεν πρόκειται να γίνει το καλοκαίρι και θα διεξαχθεί μόνο πριν την επανεκκίνηση του φετινού πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ είναι σε ευνοϊκότερη θέση σε σχέση με αρκετές ομάδες, αφού έχει ένα αξιόλογο έμψυχο δυναμικό και οι προσθέσεις παικτών θα μετρηθούν την προσεχή μεταγραφική περίοδο στα δάκτυλα του ενός χεριού. Δεν αποκλείεται αυτοί που θα φύγουν να είναι περισσότεροι.

Η βασική θέση παίκτη που βρίσκεται σε αναζήτηση η ΑΕΛ είναι αυτή του σέντερ φορ, όπου έχει μόνο δύο, τον Σλοβένο Νούνιτς και τον νεαποκτηθέντα τον Ιανουάριο Παπάζογλου.

Ουσιαστικά όμως στη διάθεση του τεχνικού είναι μόνο ο Παπάζογλου, αφού ο Νούνιτς λόγω χειρουργείου είναι εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τον Αύγουστο.

Η εισήγηση του Γρηγορίου είναι να παραμείνουν οι δύο παίκτες και να αναζητηθεί ένας ακόμα και εξετάζονται περιπτώσεις για παίκτες από τη Βόρεια Ευρώπη.

Ο Νούνιτς στα δύο χρόνια παρουσίας στην ΑΕΛ πήγε πολύ καλά με 43 παιχνίδια και 8 τέρματα, ενώ ο Παπάζογλου που είναι μαχητής αλλά ακόμα δεν έχει σκοράρει αγωνίσθηκε σε 8 παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου