Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Επιστροφή με οικογενειακό δίτερμα!

Η επιστροφή των «βυσσινί» στο AEL FC Arena συνδυάστηκε με το πρώτο οικογενειακό δίτερμα από τη διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων ελέω κορονοϊού.

Μετά από τόσες ημέρες με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνικής, οι παίκτες ανυπομονούσαν για λίγη αγωνιστική δράση, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να τους δίνει την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο, σε ένα οικογενειακό διπλό.

Η ΑΕΛ ξαναγύρισε χθες στο συνολικό πρόγραμμα προετοιμασίας της, μετά τα καθαρά αποτελέσματα που ανέδειξαν τα τελευταία τεστ (για δεύτερη φορά), στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες στους «βυσσινί», αθλητές, τεχνικό επιτελείο και προσωπικό.

Η παίκτες της ΑΕΛ δούλεψαν χθες τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και με την κυκλοφορία της μπάλας εφαρμόζοντας σχήματα τακτικής, στην οποία, όπως είναι εύλογο, έχουν μείνει πίσω.

Στα θετικά της χθεσινής προπονητικής ημέρας για την ΑΕΛ η εξαιρετική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του AEL FC Arena, με τους «βυσσινί» να κάνουν λόγο για πραγματικό χαλί.

Ανάλογη προπόνηση δηλαδή με τακτική και οικογενειακό δίτερμα έχει προγραμματιστεί και για το Σάββατο το πρωί στο AEL FC Arena. Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στα Δένδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου