Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΑΕΛ - Play Out: Δύσκολη αποστολή!

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα των play out για την ΑΕΛ είναι προ των πυλών και στο στρατόπεδο των «βυσσινί» αναμένεται από την ερχόμενη Δευτέρα να ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής (7/6) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στην Λάρισα.

Η ΑΕΛ έμαθε την σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους της και είναι έτοιμη να μπει στην μάχη για την διεκδίκηση της 7ης θέσης που ενδεχομένως μπορεί να οδηγήσει και σε ευρωπαϊκή έξοδο.

Το έργο που έχει να βγάλει σε πέρας η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν είναι σίγουρα εύκολο και κάθε παιχνίδι έχει την δική του ξεχωριστή σημασία.

Η βαθμολογική διαφορά είναι πολύ μικρή και κάθε απώλεια βαθμών μπορεί να αποβεί μοιραία στον στόχο που έχει θέση η ΑΕΛ.

Η βαθμολογία των play out:

7) Ατρόμητος "32"
8) ΑΕΛ "30"
9) Αστέρας Τρίπολης "30"
10) Λαμία "27"
11) Βόλος "27"
12) Ξάνθη "18"
13) Παναιτωλικός "17"
14) Πανιώνιος "11"

Ουσιαστικά τα play out έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα με Ξάνθη, Παναιτωλικό και Πανιώνιο να δίνουν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία (αν τελικά υποβιβαστούν οι δύο τελευταίοι) ενώ από εκεί και πάνω Ατρόμητος, ΑΕΛ, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία και Βόλος θα παλέψουν για την κατάκτηση της 7ης θέσης. Η ομάδα του Περιστερίου έχει το αβαντάζ καθώς είναι ήδη 2 βαθμούς μπροστά ενώ Λαμία και Βόλος που είναι στους 27 διατηρούν ναι μεν ελπίδες ωστόσο αυτές είναι λιγοστές.

Η ΑΕΛ θα φιλοξενήσει στην Λάρισα Αστέρα Τρίπολης, Βόλο, Πανιώνιο και Ξάνθη ενώ θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό, στο Περιστέρι για τον Ατρόμητο και στην Λαμία για την τοπική ομάδα.

Σίγουρα όπως είναι λογικό όλα τα παιχνίδια είναι εξίσου σημαντικά και ταυτόχρονα επικίνδυνα και όλα κατά πάσα πιθανότητα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.

Μην ξεχνάμε ότι οι ομάδες προέρχονται από τρίμηνη απραξία και δεν είναι καθόλου εύκολη η προσορμογή σε ρυθμούς αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου