Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Γρηγορίου: «Δεν αξίζαμε την ήττα»

Δηλώσεις στην κάμερα της Nova μετά την λήξη του αγώνα έκανε ο προπονητής της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου.

Αναλυτικά:

Δεχτήκαμε το γκολ σε ένα κομβικό σημείο της αναμέτρησης ήταν η τελευταία φάση του ημιχρόνου. Αν είχαμε το προβάδισμα στην ανάπαυλα θα ήταν τελείως διαφορετική η προσέγγιση μας όσον αφορά το δεύτερο μέρος.

Είπα στα παιδιά στο ημίχρονο πως πρέπει να βγάλουμε πιο πολλές επιθετικές ενέργειες ωστόσο όσο περνούσε ο χρόνος και μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί είναι δύσκολο να λειτουργήσει το μυαλό και να γίνουμε πιο δημιουργικοί. Βέβαια με τις αλλαγές είχαμε 2-3 αξιόλογες ευκαιρίες αλλά δεχτήκαμε ένα όμορφο και ταυτόχρονα κρύο γκολ γιατί προέρχεται από στατική φάση.

Δεν νομίζω πως αξίζαμε την ήττα σήμερα αλλά αυτό είναι το αποτέλεσμα και θα πρέπει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Είχαμε σημαντικές απουσίες σήμερα αλλά κρατάω την μαχητικότητα που έδειξαν τα παιδιά από την αρχή μέχρι το τέλος. Στόχος μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι και να διεκδικήσουμε την 7η θέση.

Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και ο χρόνος κυλά υπέρ μας με την έννοια ότι το καλοκαίρι θα έχουμε ελάχιστες προσθαφαιρέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου