Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Έντονες παρατηρήσεις Γρηγορίου ενόψει Βόλου!

Στόχος της ΑΕΛ είναι να κλείσει την αρνητική παρένθεση των δύο πρώτων αγωνιστικών των πλέι άουτ και να προχωρήσει με νικηφόρες εμφανίσεις, αρχής γενομένης στο εντός έδρας παιχνίδι μεθαύριο Δευτέρα με τον Βόλο ΝΠΣ (19:30, AEL FC Arena).

Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «βυσσινί» Μιχάλης Γρηγορίου στους παίκτες του, τονίζοντας ότι η φανέλα της ομάδας είναι βαριά και πως αν και δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, θα πρέπει να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα για να έρθουν τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του με αφορμή και τα λάθη που έγιναν στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ενώ σε ό,τι αφορά στο ματς που ακολουθεί, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές, όχι όμως πολλές.

Οι αλλαγές θα αφορούν κυρίως στην άμυνα και την επίθεση. Πάντως στη σημερινή προπόνηση θα φανεί σε μεγάλο βαθμό το πώς θα παραταχθεί η ομάδα απέναντι στον Βόλο και ποιες ενδεχομένως θα είναι οι αλλαγές.

 Χθες η ομάδα δούλεψε πάνω στην τακτική και δοκιμάστηκαν διάφορα σχήματα. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν με εξαίρεση τον Πινακά, που δεν προπονήθηκε χθες καθώς ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες έγινε εκ νέου το προβλεπόμενο τεστ κορονοϊού σε παίκτες, προπονητικό τιμ κ.λ.π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου