Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

ΑΕΛ - Βόλος ΝΠΣ (Play Out - 3η αγωνιστική)

Τον Βόλο ΝΠΣ φιλοξενεί η ΑΕΛ σήμερα Δευτέρα (22/06) στο AEL FC ARENA στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play out.

Οι «βυσσινί» έχουν κάνει μια κάκιστη αρχή σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα καθώς δεν έχουν καταφέρει να γευτούν μέχρι στιγμής ούτε την χαρά του βαθμού και στόχος στο σημερινό παιχνίδι είναι μόνο η νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους αλλά και για λόγους γοήτρου.

Η ΑΕΛ την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε στο Αγρίνιο με 3-0 απέναντι στον Παναιτωλικό παρουσιάζοντας μια κακή εικόνα που δεν αρμόζει στην ιστορία της ομάδας.

Από την άλλη ο Βόλος φιλοξένησε στο Πανθεσσαλικό την Ξάνθη και επικράτησε με 1-0. Οι «Βολιώτες» σε δύο αγωνιστικές μετρούν 1 νίκη και 1 ήττα.

Στο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Λάρισα όσον αφορά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ΑΕΛ είχε επικρατήσει με 2-1 του Βόλου γυρνώντας το παιχνίδι από το 0-1.

Η αποστολή της ΑΕΛ:
Κρίστινσον, Νάγκυ, Ασσούμπρε, Μπούστος, Αλί Γκαζάλ, Ηλιάδης, Λουφάκης, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπέρτος, Μούζεκ, Παπάζογλου, Πινακάς, Σεσέροβιτς, Στελιάνο, Τόρζε, Βινίσιους και Ζίζιτς.

Η αποστολή του Βόλου ΝΠΣ:
Καραγκιόζης, Μελίσσας, Λύρατζης, Τσαούσης, Φερράρι, Οικονόμου, Μήτογλου, Διαμαντής, Δημόπουλος, Μαξ, Τσοκάνης, Κάσε, Ζοάο, Τόρες, Κυζιρίδης, Γκουαροτσένα, Μουνίθ, Μπαλογιάννης, Κορέλας και Μάντζης.

Διαιτητής:
Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από το Σύνδεσμο Άρτας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση.

Βοηθοί του θα είναι ο Θεόδωρος Τζουβάρας από την Κοζάνη και ο Δημήτρης Μαυρουδής (Ηρακλείου).

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας).

Διαιτητής VAR θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης) και βοηθός διαιτητή VAR ο AVAR, Κωνσταντίνος Καλαμπόκης από τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.

Ο αγώνας ορίστηκε για τις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου