Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Κατώτερη των περιστάσεων η ΑΕΛ, ηττήθηκε 3-0!

Συνέχεια των κακών εμφανίσεων έκανε η ΑΕΛ στο Αγρίνιο καθώς ηττήθηκε με 3-0 απέναντι στον ανώτερο Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Αγρινίου ήθελε σαφώς πιο πολύ το τρίποντο καθώς μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού και η θέληση του αυτή βγήκε στο γήπεδο και απέδωσε καρπούς στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν σχετικά μοιρασμένο και στην κατοχή αλλά και στην δημιουργία φάσεων. Η ΑΕΛ απείλησε δύο φορές με Βινίσιους και Μιχαήλ ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Απο την άλλη ο Παναιτωλικός είχε τις δικές του φάσεις από τα αριστερά με τον Ρόσα ο οποίος συγκλίνοντας προς την περιοχή καμία από τις δύο φορές δεν κατάφερε να νικήσει τον Κρίστινσον καθώς πλάσαρε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και προηγήθηκε με γκολ του Μουνιέ στο 53' που βγήκε τετ α τετ με τον Κρίστινσον έπειτα από λάθος του Μιχαήλ.

Οι Αγρινιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους με σκόρερ τον Ντάουντα που έφτασε τα 5 γκολ με τον Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα, τα 3 εξ αυτών κόντρα στην πρώην ομάδα του την ΑΕΛ.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε και πάλι από τον Μουνιέ που με ωραίο σουτ από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Κρίστινσον για το τελικό 3-0 στο 77'.

Η ΑΕΛ κατώτερη των περιστάσεων δεν κατάφερε να βρει χώρους να απειλήσει και για δεύτερο σερί ματς προβληματίζει με την εμφάνιση της ασχέτως αν δεν υπάρχει πλέον βαθμολογικό όφελος.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Φερνάντεθ, Τζανακάκης (12′ λ. τρ. Τσιγγάρας), Λιάβας, Μαλής, Κέβιν, Ντίας, Ντάλσιο (86′ Λουσέρο), Άλβαρες (79′ Μιμίτο), Μουνιέ (86′ Αριγίμπι), Ρόσα, Ντάουντα.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Μάρκοβιτς, Μιχαήλ, Μούζεκ (78′ Στελιάνο), Σεσέροβιτς (56′ Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς, Μπούστος (78′ Πινακάς), Βινίσιους (57′ Ασούμπρε), Τόρζε (85′ Λουφάκης), Παπάζογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου