Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

ΑΕΛ - ΟΦΗ (12η αγωνιστική - 17:15)

Τον ΟΦΗ αντιμετωπίζει η ΑΕΛ σήμερα Σάββατο (12/12) για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Η ΑΕΛ προερχόμενη από την εκτός έδρας ήττα στο Αγρίνιο με 2-1 θα ψάξει την πρώτη της νίκη στο Αλκαζάρ και την δεύτερη στο πρωτάθλημα μετά τις 04/11 και την νίκη στα Γιάννενα. Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο.

Ο ΟΦΗ από την άλλη δεν έχει κάνει ανάλογη αρχή με την περσινή σεζόν κυρίως λόγω των πολλών τραυματισμών. Την Κυριακή (06/12) ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα του από τον Απόλλων Σμύρνης.

Η αποστολή της ΑΕΛ:

Νάγκι, Μπάγιτς, Σουλούκος, Μιχαήλ, Ηλιάδης, Μούζεκ, Ζίζιτς, Μπέρτος, Μαϊδανός, Φίλιπ, Δάκτυλλας, Κοτσιανούλης, Λουφάκης, Γλυνός, Σπάρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Τρούγιτς, Πλατέλλας, Πινακάς, Ζαχαράκης, Ντουρμισάι και Γιουνές.

Η αποστολή του ΟΦΗ:

Βάντερμαν. Σωτηρίου, Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σολίς, Μεγιάδο, Στάικος, Σουρνάκης, Μίγγος, Μπαλογιάννης, Στάρτζεον, Σαρδινέρο, Γιάννου, Γκργκαλατζίδης, Γρίβας.

Προιστορία:

Είκοσι έξι φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν ΑΕΛ και ΟΦΗ στη Λάρισα.

Οι «βυσσινί» μετρούν δεκαεπτά νίκες, οι «Κρητικοί» τρεις, ενώ έξι παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Διαιτητής:

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από τον σύνδεσμο Άρτας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του οι Δημητριάδης (Καστοριάς) και Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας). Τέταρτος θα είναι ο Αγγελάκης από την Μακεδονία.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Διαμαντόπουλος από τον σύνδεσμο Αρκαδίας με AVAR τον Φωτόπουλο από την Αθήνα.

Ο αγώνας ορίστηκε στις 17:15 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου