Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Δίκαιη ήττα για την ΑΕΛ από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο!

Βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με σκορ 5-1 γνώρισε η ΑΕΛ στο Γ. Καραϊσκάκης για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Η ΑΕΛ παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και ο Γιάννης Τάτσης κατέβασε μια μικρή σε μέσο όρο ηλικίας ενδεκάδα με 9/11 Έλληνες πλην των Μπάγιτς και Γιουνές.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Έλληνας τεχνικός ήθελε να δώσει σε αρκετούς ποδοσφαιριστές την ευκαιρία να αγωνιστούν, για αυτό και όλοι έκτισαν την ποινή τους σε αυτό το ματς, η ΑΕΛ δεν κατάφερε να κρατήσει μπάλα περιορίστηκε όπως ήταν αναμενόμενο στα αμυντικά της καθήκοντα με τον Ολυμπιακό να κυκλοφορεί και να απειλεί συνεχώς.

Το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους» έγινε στο 25' με κεφαλιά του Σουντανί με τον Πινακά να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 33' και να πετυχαίνει το πέμπτο του προσωπικό γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός λίγο πριν το ημίχρονο έκανε το 2-1 με τον Ελ Αραμπί.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό ήταν το ίδιο, ο Ολυμπιακός έψαχνε να κλειδώσει το παιχνίδι και το κατάφερε με γκολ του Μασούρα στο 65' λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα.

Οι γηπεδούχοι σημείωσαν και τέταρτο γκολ με τον Μπρούμα στο 79' που βγήκε τετ α τετ με τον Μπάγιτς ενώ ο Ελ Αραμπί στο 88' έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση.

Το μόνο που έχουμε να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι είναι η χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών σύν τον Κοτσιανούλη που πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Πλατέλλα αλλά και την επιστροφή του Νούνιτς μετά από περίπου 10 μήνες, όπως επίσης και το πέμπτο γκολ του 19χρονου Πινακά στην σεζόν.

Η ΑΕΛ μετά και τα εννέα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα της Λαμίας περιμένει να δει αν θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής στο Αλκαζάρ με αντίπαλο την ομάδα της Φθιώτιδας την Τετάρτη (23/12) ή αν αυτό το παιχνίδι στο Φάληρο τελικώς αποτελέσει το φινάλε του 2020.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μάρτινς): Σα, Ραφίνια (58' Ανδρούτσος), Σεμέδο (76' Παπαδόπουλος), Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά (80' Κάιπερς), Σουντανί (58' Μασούρας), Φορτούνης (76' Σίλβα), Μπρούμα, Ελ Αραμπί.

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Γκοτζαμανίδης, Μπέρτος (76' Γρηγορόπουλος), Γλυνός, Χαλάτσης, Μαϊδανός, Πλατέλλας (81' Κοτσιανούλης), Πινακάς, Γιουνές (67' Νούνιτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου