Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Κούγιας: «Δεν θα υποβιβαστούμε, υπήρξαν αποτυχημένες μεταγραφές»

Στο ΑΕΛ Radio 104.8 και στην εκπομπή του Γιάννη Καλογιάννη φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας (14/12) ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ο οποίος σχολίασε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας αλλά και την βαθμολογική της θέση ενώ έκανε λόγο για 4 πρωτοκλασάτες μεταγραφές που θα έχουν ως στόχο την  αγωνιστική άνοδο της ομάδας. Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι η ΑΕΛ δεν θα υποβιβαστεί ακόμα και τώρα που η ομάδα δέχεται «πόλεμο».

Ο κ. Κούγιας δήλωσε πως υπήρξαν αποτυχημένες μεταγραφές τον Ιανουάριο (Γκαζάλ, Τόρζε) που ήταν επιλογές του Μιχάλη Γρηγορίου ενώ ανέφερε ότι στο ποδόσφαιρο της σημερινής εποχής η ΑΕΛ είναι αδύνατο να κυνηγήσει κάτι παραπάνω από την 5η θέση.

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στάθηκε στους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει η ΑΕΛ στην επίθεση αλλά στην ανεπάρκεια του ρόστερ στις θέσεις που τροφοδοτούν τα φορ για να σκοράρουν.

Πέρα από την προσθήκη του Τσόσιτς στο κέντρο της άμυνας η θέση του αμυντικού χαφ και του δεκαριού είναι αυτές που πλέον έχουν προτεραιότητα καθώς εκεί εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Για τον πρώην τεχνικό της ΑΕΛ ήταν πολύ κατανοητός καθώς δήλωσε κατά γράμμα: «Τον στήριξα και το πλήρωσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου