Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Άρης - ΑΕΛ 0-0: «Λευκή ισοπαλία στο Βικελίδης»

Ισόπαλο 0-0 έληξε το φιλικό προετοιμασίας ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι γηπεδούχοι μετρούν τις περισσότερες ευκαιρίες στο ματς ωστόσο και η ΑΕΛ από την πλευρά της απείλησε την εστία του αντιπάλου στο πρώτο μέρος με Ακούνια και Γιάκο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό από πλευράς ευκαιριών. Ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας αλλά η ΑΕΛ κατάφερε να απειλήσει χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες με Ακούνια που δεν κατάφερε να βρει εστία αλλά και τον Γιάκο που δεν μπόρεσε εξ'επαφής να αγγίξει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα του Σιαμπάνη.

Στο δεύτερο μέρος με τις αλλαγές ο Άρης έγινε πιο απειλητικός, έκλεισε αρκετά πίσω την ΑΕΛ που δεν πραγματοποίησε κάποια τελική προσπάθεια σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που έχασαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως λόγω των επεμβάσεων του πολύ καλού Στέφανου Σουλούκου.

Το τελικό αποτέλεσμα (0-0) σίγουρα μοιάζει και είναι αρκετά σημαντικό για την ΑΕΛ κυρίως για ψυχολογικούς λόγους καθώς ήρθε κόντρα σε μια ομάδα που μετρά επίσημα παιχνίδια στα πόδια της (προκριματικά Conference League).

Επόμενο «τεστ» για τους «βυσσινί» στις 21 Αυγούστου κόντρα στον Αετό Μακρυχωρίου.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης (61′ Ντένις), Γκάνεα (89′ Μαρμαρίδης), Σάκιτς (46′ Σούντγκρεν), Μπεναλουάν (46′ Δεληζήσης), Ασλανίδης (61′ Φαμπιάνο), Ματίγια (46′ Ντιαγέ), Τζέγκο (46′ Σάσα), Μπρούνο Φελίπε (46′ Μπερτόγλιο), Ματέο Γκαρσία (69′ Ντουάρτε), Χαΐροβιτς (57′ Μπρούνο Γκάμα), Μαντσίνι (46′ Μάνος)

ΑΕΛ: (Κώστας Φραντζέσκος): Θεοδωρόπουλος (46′ Σουλούκος), Παπαγεωργίου (90’+4′ Δάχτυλας), Μαϊδανός (46′ Θεολόγου), Ηλιάδης, Μπέρτος (61′ Κοτζαμανίδης), Πατράλης (80′ Χαλάτσης) , Κοτσιανούλης (34′ Παπαγεωργίου), Γιάκος (61′ Κούστα), Γλυνός (46′ Κολόμπο), Συμελίδης (61′ Μαυριάς), Ακούνια (80′ Ζησούλης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου