Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Σοβάρεψε στο δεύτερο ημίχρονο και έριξε «τεσσάρα» στον Πανσερραϊκό!

Φιλική νίκη, μπροστά στον κόσμο της μετά από αρκετούς μήνες, πέτυχε η ΑΕΛ στο Στάδιο Αλκαζάρ απέναντι στον Πανσερραϊκό με σκορ 4-1 στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει του πρωταθλήματος της Super League 2.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τα σκληρά μαρκαρίσματα της ομάδας των Σερρών με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση και στους δύο πάγκους. Ένα από αυτά τα σκληρά μαρκαρίσματα μάλιστα, επέφερε τον τραυματισμό του Κολομπίνο και στην συνέχεια την έκρηξη του Αλέξη Κούγια και των ανθρώπων της ΑΕΛ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΛ στο πρώτο μέρος και κυρίως μέχρι το 35λεπτό ήταν πολύ κακή, δεν είχε ένταση στο παιχνίδι και έμοιαζε κουρασμένη. Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο 7΄ με τον Μάρκος Πίντο με ευθύβολο σουτ.

Η ΑΕΛ κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν την ανάπαυλα με αυτογκόλ του Δημητρίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «βυσσινί» ανέβασαν ρυθμό και στο 50΄ ο Κώστας Παπαγεωργίου με ωραίο τρόπο κάνει το 2-1 και ανατρέπει το σκορ.

Στο 70΄ ο νεαρός Δημήτρης Μιλτιάδης πέτυχε το 3-1 για να διαμορφώσει το τελικό 4-1 ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της ΑΕΛ.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου την Τετάρτη 01/09 και πάλι στο Αλκαζάρ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ομάρ, Πατράλης, Ηλιάδης, Κολομπίνο, Συμελίδης, Γιάκος, Νικολιάς, Όγκμποε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου