Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Απίστευτο! Δεν είχε καμία ενημέρωση ο Γκράουρ, το έμαθε από εμάς!

Απίστευτο και όμως συνέβη! Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τα «διαζύγια» με τους Νίκολα Γιακιμόφσκι και Ντίνου Γκράουρ χωρίς ο δεύτερος να έχει γνώση για την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα.

Καταλάβατε; Αν όχι, πάμε να τα πούμε λεπτομερώς.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωση της ξεκαθάρισε πως ο Νίκολα Γιακιμόφσκι έχει αποχωρήσει από τους «βυσσινί» και θα μετεγγραφεί στην Ιταλική Κόμο. Καλά μέχρι εδώ; Καλά.

Στην ίδια ανακοίνωση, η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει χαρακτηριστικά πως μέσα στις επόμενες ώρες θα λυθεί και το συμβόλαιο του Ντίνου Γκράουρ. Καλά και εδώ; Καλά

Σαν ΑΕΛ Crimson News, σπεύσαμε να ευχαριστήσουμε τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές που θα σταματήσουν να φορούν την φανέλα της ΑΕΛ.

Προς έκπληξη μας όμως, μας ήρθε ένα μήνυμα από τον ίδιο τον Μολδαβό ποδοσφαιριστή που μας ρωτάει ξεκάθαρα «I broke the contract with AEL?» Δηλαδή «Έλυσα το συμβόλαιο μου με την ΑΕΛ;»

Εμείς όπως ήταν λογικό «παγώσαμε» στην σκέψη πως δεν έχει ενημερωθεί ο ποδοσφαιριστής και προσπαθήσαμε να του εξηγήσουμε πως ότι λέμε το λέμε σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας της ΠΑΕ. 

Η μικρή αυτή κουβέντα κατέληξε με την εξής φράση του Γκράουρ: «Sorry,but at the moment i am player of Ael,and i dont broke the contract» Δηλαδή «Συγγνώμη αλλά μέχρι στιγμής είμαι ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και δεν έχω λύσει το συμβόλαιο μου»

Προς αποφυγή λοιπόν παρεξηγήσεων αποσύραμε την δημοσίευση μας για τον Ντίνου Γκράουρ μέχρι να υπάρξει μια οριστική εξέλιξη.

Δείτε χαρακτηριστικά την φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου