Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Σε φουλ ρυθμούς η ΑΕΛ, έτοιμη για νέα φιλικά

Μετά την ξεκούραση, οι παίκτες της ΑΕΛ επέστρεψαν ορεξάτοι και οι προπονήσεις που άρχισαν και πάλι από τη Δευτέρα, διεξάγονται πλέον σε γρήγορους και δυνατούς ρυθμούς.

Οι «βυσσινί» έχουν πολύ καλή ψυχολογία και σε αυτό συμβάλλει η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από το τεχνικό τιμ, αλλά και η σοβαρότητα που δείχνει ο Κώστας Φραντζέσκος.

Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πολύ καλά πως τα «αγαθά κόποις κτώνται» και γι’ αυτό προσπαθούν να εφαρμόσουν κατά γράμμα τις εντολές του προπονητή τους και να μην παρεκκλίνουν από το πλάνο, πάνω στο οποίο «χτίζεται» η νέα ΑΕΛ.

Φυσικά υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος, χρειάζεται πολλή δουλειά για να βρεθεί η ομάδα στο επίπεδο που πρέπει έτσι ώστε να είναι 100% έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της, τόσο στο πρωτάθλημα της Super League 2 όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Όμως τα μηνύματα που έρχονται είναι αισιόδοξα και δημιουργείται σιγά-σιγά μια ανταγωνιστική ομάδα, ικανή να διεκδικήσει το αυτονόητο, την επιστροφή της στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Το ρόστερ όπως δείχνουν τα πράγματα είναι πλήρες, αλλά εάν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό το βέβαιο είναι πως δεν θα το αρνηθούν οι «βυσσινί», για να υπάρχουν περισσότερες λύσεις σε όλες τις γραμμές.


Τα φιλικά παιχνίδια

Μέχρι τώρα η ΑΕΛ έδωσε τρία φιλικά παιχνίδια, δύο στο Καρπενήσι με τον Εθνικό Άχνας (0-0) και τον Λεβαδειακό (1-0), ενώ απέσπασε λευκή ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με αντίπαλο τον δυνατό Άρη.

Είναι σημαντικό δε πως η ομάδα δεν έχει δεχτεί γκολ και γενικά είναι μαχητική σε όλες τις γραμμές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι και έτοιμη.

Το τεχνικό επιτελείο αναμφίβολα εντόπισε και αδυναμίες, που θα επιδιώξει να τις βελτιώσει μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και από τα φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο το ερχόμενο Σάββατο 21 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο Μακρυχώρι με τον τοπικό Αετό, ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο Κώστας Κατσάρας και έχει αξιόλογο υλικό.

Θα ακολουθήσει νέο τεστ στην Πτολεμαΐδα την Τετάρτη 26 Αυγούστου, ενώ θα δοθούν και φιλικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Πανσερραϊκό και τη Ρόδο.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου