Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΕΛ: Επιστρέφει ο Νικολιάς, κινείται για «δεκάρι»

Μεταγραφική ενίσχυση χρειάζεται η ΑΕΛ και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στη φιλική αναμέτρηση με την Κηφισιά, που διεξήχθη στο στάδιο Αλκαζάρ και τελείωσε ισόπαλη 1-1.

Οι «βυσσινί» θα προσπαθήσουν να καλύψουν τις αδυναμίες που υφίστανται και, σύμφωνα με πληροφορίες, κινούνται για να αποκτήσουν ένα δεκάρι που θα δώσει δυναμική στον τρόπο παιχνιδιού της λαρισινής ομάδας. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και τις επόμενες μέρες ίσως υπάρχουν θετικές εξελίξεις, ενώ το βέβαιο είναι πως θα γίνουν και άλλες προσθήκες μέχρι το ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Κατά τα άλλα, στην ΑΕΛ αναμένεται να ενταχθεί με ελεύθερη μεταγραφή ο Αλέξανδρος Νικολιάς, ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που της αξίζει να βρίσκεται, στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Η μεταγραφή αυτή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή και ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης θα έχει ένα ακόμα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου