Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Τρεις μήνες χωρίς «προσωπική δήλωση Αλέξη Κούγια»

Γράφει το ΑΕΛ Crimson News

Το ημερολόγιο δείχνει 28 Σεπτεμβρίου 2022, συμπληρώνονται αισίως 3 μήνες από την πώληση των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από τον Αλέξη Κούγια στον νυν κάτοχο, Αχιλλέα Νταβέλη.

Αυτό το διάστημα έχουν αλλάξει πολλά, κυρίως στον τρόπο διοίκησης και διαχείρισης μιας ομάδας.

Η ΑΕΛ πλέον μοιάζει μια ομάδα «εκσυχρονισμένη» και έτοιμη για το βήμα παραπάνω χωρίς πολλά λόγια και κυρίως χωρίς πολλές αντιπαραθέσεις με τον οποιονδήποτε.

Η διοίκηση στρέφεται καθαρά στο πως θα ξανά κάνει την ΑΕΛ μεγάλη, εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων και δεν μπαίνει στην διαδικασία ενασχόλησης με το ότι συμβαίνει τριγύρω.

Δεν θα απαριθμήσουμε τις αλλαγές όλον αυτόν τον καιρό διότι είναι αρκετές και δεν βρίσκεται εν τέλει εκεί το νόημα.

Το νόημα είναι πως σιγά σιγά δημιουργείται μια ομάδα που θα ξανά εμπνεύσει τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας και όχι μόνο να την στηρίξει, ωστόσο θέλει και αυτό το χρόνο του δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε στα επίσημα παιχνίδια εάν το αγωνιστικό κομμάτι μπορεί να ακολουθήσει αυτή την «εξωτερική ανάκαμψη» της ΑΕΛ.

Οι ποδοσφαιριστές κουβαλούν το πιο βαρύ φορτίο και αν ανταποκριθούν στις προσδοκίες όλων μας μπορούν να βάλουν το δικό τους... λιθάρι στην εκτόξευση της ΑΕΛ.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε και μόνο επιτυχίες στην νέα αυτή αρχή και προσπάθεια που ξεκίνησε στις 28 Ιουνίου 2022, δηλαδή 3 μήνες πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου