Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

Φουλάρει στα μεταγραφικά η ΑΕΛ με ματιές στην Λατινική Αμερική!

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του 32χρονου κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Στάμου, του 22χρονου, επίσης αμυντικού, Στέργιου Παρασκευά και του 21χρονου επιθετικού Σπυρίδωνα Ρούση, η ΑΕΛ κινείται πλέον για την απόκτηση δύο Λατινοαμερικάνων παικτών, ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο πρώτος αγωνίζεται στη θέση του φορ και ο δεύτερος είναι επιτελικός μέσος, ενώ νέες χθεσινές πληροφορίες κάνουν λόγο για Αργεντίνο και Ουρουγουανό, που έχουν πολύ καλά βιογραφικά και τα στοιχεία τους ικανοποιούν απόλυτα τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη που έχει νέο συνεργάτη τον Παναγιώτη Κυπαρίσση. Οι δυο τους ετοιμάζουν και τα πλάνα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, όπου η ΑΕΛ θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και αποκλειστικός της στόχος είναι η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κάτι που αναμφισβήτητα είναι πολύ δύσκολο, αλλά όταν γίνεται λόγος για ΑΕΛ, δεν νομίζουμε πως υπάρχει άλλος στόχος, εκτός από την άνοδο, τη στιγμή που μεγάλη δύναμη των «βυσσινί» είναι ο κόσμος της και αναμένεται πως θα τη στηρίξει, όπως άλλωστε το πράττει όλα τα χρόνια. Φυσικά, θα εξαρτηθεί και ποιοι αντίπαλοι θα είναι στον Α’ Όμιλο της Super League 2, αλλά όποιοι κι αν είναι αυτοί, η λαρισινή ομάδα είναι υποχρεωμένη να διεκδικήσει την άνοδο ώστε να βρεθεί πάλι στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Πηγή: Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου