Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

"Κλεισμένοι" οι τρεις πρώτοι, συνέντευξη τύπου από τον Αχιλλέα Νταβέλη

«Κλεισμένες» πρέπει να θεωρούνται οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ, με τους Δημήτρη Στάμου, Στέργιο Παρασκευά και Σπύρο Ρούση να έχουν υπογράψει με τους «βυσσινί» και να μένουν μόνο οι τυπικές ανακοινώσεις από την ΠΑΕ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πολιτείας των Σπορ», οι τρεις πρώτοι παίκτες από τους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΛ, έχουν υπογράψει προ ημερών και αναμένονται εντός της εβδομάδας οι επίσημες ανακοινώσεις για να θεωρούνται με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστές των «βυσσινί».

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ «ΠΡΩΤΟΙ»

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Στάμου, που θα αποτελέσει και τον αντικαταστάτη του Νίκου Γκοτζαμανίδη, την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στον Ο.Φ. Ιεράπετρας, μετρώντας 24 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το βιογραφικό του είναι γεμάτο, καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις φανέλες του ΠΑΟΚ, Πλατανιά, Ηρακλή, Βέροιας, Κέρκυρας και Ολυμπιακού Βόλου, έχοντας πραγματοποιήσει συμμετοχές και στην Εθνική Κ-21.

Στη δεξιά πτέρυγά της η ΑΕΛ αναμένεται να ενισχυθεί για τη νέα σεζόν με δύο ανερχόμενους ποδοσφαιριστές. Για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, το «πράσινο φως» πήρε ο 22χρονος Στέργιος Παρασκευάς (11/2/2021) με καταγωγή από την Δράμα, που την σεζόν που ολοκληρώθηκε φορούσε τη φανέλα του Αλμωπού Αριδαίας και είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο ίδιος έρχεται με δύο γεμάτες χρονιές από την ομάδα της Αριδαίας στη Super League 2, μετρώντας 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας μάλιστα κι ένα γκολ από το πέρασμα του με την ομάδα της Μακεδονίας.

Τέλος, τα «βυσσινί» θα φοράει τη νέα χρονιά κι ο Σπύρος Ρούσης. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός (22/8/2002) αγωνίστηκε με τη φανέλα του Θεσπρωτού, παίρνοντας παιχνίδια στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, μετρώντας συνολικά 23 συμμετοχές, πετυχαίνοντας δύο γκολ, ενώ «μοίρασε» και τρεις ασίστ.

«ΑΝΟΙΓΕΙ» ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΤΑΒΕΛΗΣ

Σύμφωνα, πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Αχιλλέας Νταβέλης πρόκειται να πραγματοποιήσει εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου, την προσεχή Παρασκευή, 7 Ιουλίου, στο χώρο του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Μία συνέντευξη που αναμένεται με ιδιαίτερο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, αφού θα παρουσιάσει το διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, καθώς και σημαντικές ανακοινώσεις για όλα τα θέματα που αφορούν τους «βυσσινί» και το πολυπληθές φίλαθλο κοινό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου