Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Γήπεδο Λάρισας ΑΕ: "Να γίνει το ΑΕΛ FC ARENA μόνιμη έδρα της ομάδας"

Το γήπεδο ΑΕΛ FC ARENA είναι το μοναδικό Γήπεδο στην Ελλάδα που κατασκευάστηκε με πολύ αγώνα, προσωπικές θυσίες, 100% ιδιωτικά κεφάλαια και τραπεζική χρηματοδότηση, σε αντίθεση με άλλου τέτοιου είδους εγχειρήματα που είχαν μεγάλη οικονομική στήριξη από το κράτος και τις τοπικές αρχές, αυτό το κατάφερε η ΑΕΛ.

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω έφερε στην τοπική αθλητική κοινωνία ένα από τα πιο όμορφα και λειτουργικά γήπεδα στην Ελλάδα το οποίο είναι πάντα διαθέσιμο σε σωστές και αμοιβαία ωφέλιμες προσεγγίσεις.

Πάντα προσπαθούσαμε να συμμετέχουμε με όσες δυνάμεις είχαμε βοηθώντας την ΑΕΛ, είτε μειώνοντας το μεγάλο κόστος λειτουργίας επιβαρυνόμενοι εμείς την όποια διάφορα προέκυπτε, είτε μεταθέτοντας τις συμφωνημένες εκκρεμότητες και γενικά ήμασταν αρωγοί όπου μπορούσαμε παραβλέποντας το γεγονός ότι στο τέλος της ημέρας η όποια εκκρεμότητα θα επιβάρυνε εμάς.

Φτάσαμε στο σήμερα όπου παρά την διαδρομή που επιλέχτηκε αρχικά, συμφωνήσαμε με την ΠΑΕ έχοντας μοναδικό σκοπό να βοηθηθεί η ομάδα και μέσα από το ΑΕΛ FC ARENA να εκπληρώσει τον στόχο της ανόδου με ότι αυτό συνεπάγεται.

Παράλληλα συμμετέχουμε σε μια προσπάθεια με τον Δήμο Λαρισαίων να βρεθεί μέσω- μιας τίμιας και καθαρής συμφωνίας- τρόπος να γίνει το ΑΕΛ FC ARENA μόνιμη έδρα της ομάδας. Η συμμετοχή του κόσμου είναι το Α και το Ω στην προσπάθεια της ομάδας να επανέλθει εκεί που της αξίζει.

ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου