Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Η Λάρισα αποχαιρετά τον "Ρέγγα"

Στο κάλεσμα της «Θύρας 1» για συγκέντρωση-φόρο τιμής στον «Ρέγγα», ανταποκρίθηκαν δεκάδες οπαδοί της ΑΕΛ, με το σύνθημα «Αλέξη ψυχάρα για πάντα ΑΕΛάρα» να δονεί την ατμόσφαιρα και το πανό «Punks not dead – Καλό ταξίδι Άλεξ» να αποτυπώνει το σκηνικό μίας ιδιαίτερα φορτισμένης συναισθηματικά βραδιάς.

Η είδηση του θανάτου του «Ρέγγα» που βύθισε στο πένθος τη Λάρισα, έγινε γνωστή σήμερα μέσα από τη σελίδα της «Θύρας 1» στα social media.

«Σήμερα μάθαμε πως έφυγε από τη ζωή ο αδερφός μας, συνοπαδός και αγωνιστής Αλέξανδρος Αγοραστός, γνωστός σε όλη την χώρα ως “Ρέγγας”. Ένας από τους πιο γνήσιους μάγκες έφυγε αφήνοντας πίσω μια ολόκληρη εποχή. Για τον Αλέξη μπορούν να γραφτούν ολόκληρα βιβλία, σειρές και ταινίες για τη ζωή του. Στέλνουμε τα βαθύτερα συλληπητήριά μας στην οικογένειά του. Αλέξη πάντα έβρισκες τον τρόπο να μπαίνεις στα λεωφορεία και τα πέταλα, είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσεις να τον βρίσκεις και από εκεί ψηλά…
Την Τρίτη 11 Ιουλίου μαζευόμαστε στον πεζόδρομο του αρχαίου Θεάτρου στις 21:00 για να αποχαιρετίσουμε τον Αλέξη στο σημείο που θα συνεχίσει να βρίσκεται για πάντα» ανέφεραν οι οπαδοί της ΑΕΛ.

Μέσω των social media αποχαιρέτησαν τον Αλέξανδρο και οι Monsters: «Αυτοί που ζουν με την λογική απλά επιβιώνουν… Αυτοί που ζουν με την καρδιά πάντα ξεχωρίζουν… Η φιγούρα σου θα τριγυρνάει μέσα στα στενά της πόλης και θα μας συντροφεύει αιώνια. Καλό ταξίδι!»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, εκφράζοντας την οδύνη της για την απώλεια του «Ρέγγα». «Με αίσθημα οδύνης η ΠΑΕ ΑΕΛ αποχαιρετά σήμερα τον Αλέξανδρο Αγοραστό, έναν αγνό και ρομαντικό φίλαθλο, έναν ακόμη Λαρισαίο συμπολίτη που τίμησε επί πολλά έτη την ομάδα μας με τη δράση και τη παρουσία του. Στην οικογένεια του Αλέξανδρου εκφράζουμε τη θλίψη, το σεβασμό και τη συμπαράστασή μας. Θα ενώσουμε τις προσευχές μας απόψε μαζί με χιλιάδες άλλους για Καλό Παράδεισο. Αντίο «Ρέγγα» όπου και εάν βρίσκεσαι» σημειώνεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου