Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

ΑΕΛ: Με φορμαρισμένο Κοσσονού πέρασε από την Καρδίτσα

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η ΑΕΛ που επικράτησε με 0-2 στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση. 

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και στο πρώτο μέρος της έλειψε το γκολ για να προηγηθεί πριν το ημίχρονο. 

Στο δεύτερο μέρος και σε διάστημα τριών λεπτών ο Κοσσονού με δύο ωραία σουτ στο 61' και στο 64' νίκησε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων και έβαλε γερές βάσεις για μια σημαντική νίκη των "βυσσινί".

Αν και η ΑΕΛ αγωνίστηκε χωρίς καθαρό σέντερ φορ μετά και τον τραυματισμό του Ογκμπόε, οι "βυσσινί" παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που δημιουργούσαν, φεύγουν με ένα σημαντικό τρίποντο και για ψυχολογικούς λόγους από την Καρδίτσα. 

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Τυριακίδης): Τσέλιος, Τομάσεβιτς (63' Ντουμάνης), Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Μπούζας, Κοζορώνης, Κέρθι, Βερνάρδος (68' Κορέλας), Ξύδας (46' Μακρυδάκης), Αθανασιάδης (57' Κονίλιο).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας (86' Θωμαΐδης), Αντράντα (86' Κ. Παπαγεωργίου), Οτορμίν (62' Πατράλης), Μαυριάς (78' Μπρου), Κοσσονού (78' Παπαδόπουλος), Πεντρόσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου