Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Η TRUST Μεγάλος Υποστηρικτής της ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την TRUST για ακόμα μία σεζόν στην ομάδα των Μεγάλων Υποστηρικτών μας και για την περίοδο 2023-2024. Η συγκεκριμένη επιχείρηση βοηθά εμπράκτως τις προσπάθειές μας από το καλοκαίρι του 2022.

Η εταιρεία Α. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ι.Κ.Ε ιδρύθηκε το 1990 και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, εξοπλισμού και ιατροτεχνολογικών υλικών. Εκπροσωπεί κορυφαίους οίκους του εξωτερικού προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το εύρος των προϊόντων που διακινεί είναι:

Γάντια Latex – Νιτριλίου – Βινυλίου – χειρουργικά
Πάνες Ακράτειας – Υποσέντονα
Αναλωσιμο Υγειονομικό Υλικό
Απολυμαντικά –Υλικά Αποστείρωσης
Επιδεσμικό υλικό
Διαγνωστικά
Προϊόντα Αισθητικής – SPA
Προϊόντα ho.re.ca
Mε τα προϊόντα αυτά προμηθεύει Δημόσια Νοσοκομεία , Ιδιωτικές κλινικές, Κέντρα Αποκατάστασης, Δήμους, καταστήματα Ιατρικών προϊόντων, χονδρεμπόρους, χώρους αισθητικής, tattoo studios κ.ά. Η αρχή της εταιρείας είναι: σεβασμός στον πελάτη, υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών στη σωστή τιμή. Με 30 χρόνια εμπειρίας, η TRUST παρέχει στους πελάτες της επαγγελματική εξυπηρέτηση, πάντα με γνώμονα την άριστη σχέση ποιότητας και τιμής. Η ποιότητα και η φήμη αποτελούν τη βάση για την ανταγωνιστικότητά της και την εταιρική της ανάπτυξη κι επομένως για την επιτυχία της στο μέλλον.

Η εταιρεία Α. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ι.Κ.Ε έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας EN ISO 9001:2015 και σύμφωνα με τις απαιτήσεις της απόφασης ΔΥ8δ/1348 και είναι συμβεβλημένη με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίηση Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) και την Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου