Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

H ETEM Μεγάλος Υποστηρικτής της ΠΑΕ ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη χορηγικής συνεργασίας με την ΕΤΕΜ, που βρίσκεται πλέον στην ομάδα των Μεγάλων Υποστηρικτών μας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η ΕΤΕΜ, μέλος του Ομίλου Cosmos Aluminium S.A ,θα βρίσκεται στο πλευρό της AEΛ εμπράκτως προκειμένου να υποστηρίξει την εδραίωση της στην ελίτ του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η αφοσίωσή μας προς την επιτυχία και η δέσμευσή μας για την ανάπτυξη του αθλητισμού είναι ακλόνητες και με την ΕΤΕΜ στο πλευρό μας, είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε μια λαμπρή πορεία για την ομάδα και τους φιλάθλους της.

Η ΕΤΕΜ είναι η ιστορικότερη εταιρεία διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα, με την παραγωγική της
δραστηριότητα να ξεκινά ήδη από την δεκαετία του ’60 ως «Αλουμίνιο Αθηνών» ενώ ιδρύεται ως
«Εταιρεία Ελαφρών Μετάλλων», γνωστή στο κοινό ως ΕΤΕΜ, το 1971.

Το όνομά της είναι συνώνυμο με την πρωτοπορία, την καινοτομία και τις σύγχρονες εφαρμογές που
καλύπτουν τις υψηλότερες αρχιτεκτονικές και κατασκευαστικές απαιτήσεις.

Από το 1971, μέχρι σήμερα, στα 52 χρόνια πορείας της, η ΕΤΕΜ συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες και τεχνολογικά πιο προηγμένες βιομηχανίες διέλασης αλουμινίου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, διαθέτοντας υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στην Ελλάδα, με θυγατρικές εταιρείες σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία και Ουκρανία και εξαγωγές σε περισσότερες από 57 χώρες. Σήμερα, ως μέλος του Ομίλου Cosmos Aluminium S.A, καλωσορίζει την Νέα Εποχή, στοχεύοντας την εδραίωση της στις πιο απαιτητικές διεθνείς αγορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου