Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

Οργανωμένοι οπαδοί περίμεναν τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ έξω από το γήπεδο

Η πικρία για την απώλεια δύο πολύτιμων βαθμών για την ΑΕΛ και με την αγωνιστική παρουσία των παικτών να μην είναι η ενδεδειγμένη, ήταν η αιτία που το “ποτήρι της οργής” ξεχείλισε, σχετικά με τα όνειρα και τους στόχους όλων των φίλων των “βυσσινί”. Αυτό – λοιπόν – έκανε αντιπροσωπεία των οργανωμένων να περιμένουν τους ποδοσφαιριστές στην είσοδο των επισήμων στο AEL FC ARENA.

Εκεί συγκεντρώθηκαν όλοι οι παίκτες και άνοιξαν διάλογο με τους οπαδούς οι οποίοι τους ζήτησαν να πληροφορηθούν για τα αίτια της εικόνας τους.

«Πείτε μας, αν αντιμετωπίζεται κάποιο πρόβλημα» τους είπαν, για να πάρουν την αρνητική απάντηση των ποδοσφαιριστών και να ανοίξει μια κουβέντα για το μέλλον της ομάδας.

«Εμείς σας πιστεύουμε, εάν εσείς δεν πιστεύετε στους εαυτούς σας, η δεν μπορείτε να μας το πείτε τώρα. Είναι βαριά η φανέλα της ΑΕΛ και κανείς δεν μπορεί να “παίζει” μαζί της, φορώντας την, με το άλογο στο στήθος. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά σας, κανονίστε και εσείς την συμπεριφορά σας. Τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε αυτά, ξανά.» είπαν οι οργανωμένοι στους παίκτες που τους παρακολουθούσαν σκεπτόμενοι.

Η όλη συζήτηση μεταξύ οπαδών και παικτών έγινε παρόντος του υπεύθυνου ασφαλείας της ΠΑΕ κ. Γιώργου Τσόγκα και την διακριτική παρουσία ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ.

Συμπεράσματα όμως βγήκαν και αναμένουμε τα αποτελέσματα αυτής της κουβέντας, λίαν συντόμως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου